Stroomdiagram Maken

Maak gemakkelijk professionele stroomdiagrammen die u helpen om ideeën, informatie en processen te delen.

of
Google Markregistreer met Google

Door me te registreren, ga ik akkoord met de dienstvoorwaarden en het privacybeleid van Lucid Software.

96% van de Fortune 500 kiest voor Lucidchart.

https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/images/raytheon-australia-and-new-zealand@2x.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/images/british-petroleum-australia-and-new-zealand@2x.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/images/mckinsey-australia-and-new-zealand@2x.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/images/loreal-australia-and-new-zealand@2x.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/images/barclays-australia-and-new-zealand@2x.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/images/bms-australia-and-new-zealand@2x.png

Lucidchart draait in uw browser, en dus maakt het niet uit wat voor soort computer u gebruikt. Het werkt met Mac, pc en Linux!

een stroomdiagram maken

Begin met sjablonen voor stroomdiagrammen

Als u inspiratie zoekt om aan de slag te gaan, biedt onze schemabouwer keuze uit honderden sjablonen voor het maken van stroomdiagrammen, proceskaarten, organigrammen, UML-diagrammen, ER-diagrammen, gegevensstroomdiagrammen, mindmaps, netwerkdiagrammen en meer!

Meer functies

Professionele stroomdiagrammen maken

“Lucidchart helpt gebruikers om professionele stroomdiagrammen te tekenen en te delen. Ik denk dat lang niet iedereen weet hoe handig deze technologie kan zijn, maar ik weet het wel. Ik heb een aantal van de oorspronkelijke architectuur- en producttekeningen voor Okta gemaakt met behulp van Lucidchart.”

—Todd McKinnon, CEO en medeoprichter van Okta

Meer functies

Versnel innovatie

Gebruikers melden dat zij 40% sneller innoveren als ze gebruikmaken van Lucidchart. Dat komt doordat beelden duidelijkere communicatie en krachtige innovatie mogelijk maken. We verwerken visuele informatie tenslotte 60.000 keer sneller dan tekst. Met onze gratis schemabouwer kunt u gemakkelijker nieuwe producten maken, processen optimaliseren en documenteren, netwerken ontwerpen, problemen met netwerken oplossen en nieuwe werknemers inwerken.

Meer functies

De ideale schemabouwer

Bouw alle soorten stroomdiagrammen met de krachtige software van Lucidchart.

 • Lucid Features

  Visueel communiceren zonder problemen

  Maak in een mum van tijd diagrammen met de gratis online schemabouwer van Lucidchart. Met slepen en neerzetten kunnen zelfs compleet nieuwe gebruikers snel en gemakkelijk goed ontworpen diagrammen maken. Wij bieden honderden vormbibliotheken, professionele thema's en aanpasbare sjablonen, plus een speciaal ondersteuningsteam, een uitgebreid Hulpcentrum, live webinars en gedetailleerde zelfstudies.
 • Lucid Features

  Delen met iedereen

  Gebruik uw diagrammen als de enige juiste bron van informatie bij het delen van documenten met wie dan ook in uw organisatie. Onze online schemabouwer laat u zelf kiezen of bijdragers uw meesterwerken kunnen bekijken, bewerken of van opmerkingen voorzien. Werk in real time samen aan documenten om iedereen op een lijn te krijgen en de betrokkenheid te creëren die nodig is om projecten te voltooien.
 • Lucid Features

  Werken waar u wilt

  De gratis schemabouwer van Lucidchart werkt in elke browser en op elk Mac-, Windows- of Linux-apparaat. Onze schemabouwer biedt krachtige integraties met toonaangevende platforms zoals G Suite, de Atlassian Suite, Microsoft Office en AWS, zodat u Lucidchart probleemloos in uw normale workflow kunt gebruiken. U kunt zelfs onderweg diagrammen maken met onze apps voor Android en iOS.
 • Lucid Features

  Automatiseer uw werk

  Onze gratis schemabouwer vereenvoudigt het maken van zelfs de ingewikkeldste diagrammen: Lucidchart kan gegevens rechtstreeks naar uw diagrammen halen of ze zelfs voor u maken. Gebruik onze online schemabouwer om automatisch een AWS-infrastructuur te importeren of koppel Lucidchart-vormen aan livegegevens in Google Sheets.
een stroomdiagram maken