Schemasoftware

Lucidchart biedt de gemakkelijkste en krachtigste stroomdiagramsoftware ter wereld. Creëer professionele diagrammen en stroomschema's om u visueel te helpen communiceren.

Lucidchart draait in uw browser, en dus maakt het niet uit wat voor soort computer u gebruikt. Het werkt met Mac, pc en Linux!

Maak een stroomdiagram
Stroomdiagram

Begin met sjablonen

Inspiratie nodig? Verken onze professionele stroomdiagramsjablonen, u vindt vast precies het ontwerp dat u zoekt. Voeg vervolgens vormen en tekst toe en pas het diagram aan. Als u klaar bent, kunt u dat stroomdiagram zelfs opslaan als sjabloon, zodat uw hele team het kan gebruiken!

Meer functies
Collaboration

Samenwerken in real-time

Compatibiliteit met Mac is niet het enige voordeel van Lucidchart. U kunt met iedereen samenwerken, ongeacht welk besturingssysteem ze gebruiken. We maken het bovendien gemakkelijk om uw stroomdiagram als webpagina, afbeelding of pdf te delen.

Meer functies
Drag and Drop

Platformoverschrijdende compatibiliteit

Niet op kantoor? U kunt gemakkelijk switchen tussen apparaten om uw stroomdiagrammen aan te maken of te bewerken. Lucidchart is browsergebaseerd, dus kunnen u en uw teamleden naadloos overschakelen tussen pc, iMac, MacBook en zelfs iPad.

Meer functies

De hoogtepunten

Bouw alle soorten stroomdiagrammen met de krachtige software van Lucidchart.

 • Drag and drop

  Gemakkelijk van start

  De gratis stroomdiagramsoftware van Lucidchart draait in de cloud, dus is er geen download of installatie nodig en kunt u het programma vanaf elk apparaat gebruiken. Dankzij een eenvoudige interface en de versleepfunctie kunt u meteen aan de slag met Lucidchart.
 • Visio Import and Export

  Compatibel met Visio

  Importeer Visio-bestanden (.vdx, .vsd of .vsdx) met een enkele muisklik. Na het uploaden, kunt u de bestanden bekijken en bewerken met onze gebruiksvriendelijke tools. Als uw collega's nog steeds Visio gebruiken, kunt u uw eigen Lucidchart-diagrammen zelfs exporteren als Visio-bestanden!
 • Google Drive

  Volledig geïntegreerd

  Onze diagramsoftware integreert met andere productiviteitstools, waaronder G Suite, Confluence en JIRA. Zo kunt u nu efficiënter dan ooit werken. U kunt ook inhoud van onder andere YouTube, Dropbox en Facebook gebruiken in uw diagrammen.
 • Share via print or digital

  Publiceren en delen

  Als uw stroomdiagram klaar is, kunt u het publiceren als pdf of afbeelding en gebruiken om een rapport, presentatie of webpagina op te luisteren. U kunt zelfs diagrammen insluiten op een webpagina. Of post uw werk rechtstreeks op uw favoriete sociale mediaplatform, om het de aandacht te geven die het verdient.
Maak een stroomdiagram