Tools en software voor bedrijfsprocesmodellering

Goede communicatie is voor elk bedrijf van cruciaal belang. Lucidchart biedt alles wat u nodig hebt om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsprocesmodellen steeds helder, up-to-date en nuttig zijn.

Tools voor bedrijfsprocesmodellering

data flow diagram

Met de software voor bedrijfsprocesmodellering van Lucidchart kunnen bedrijven snel de kernprocessen van hun bedrijf schetsen en ontdekken waar het efficiënter kan.

Bedrijfsprocesmodellen bouwen

Om een model van uw bedrijfsproces te tekenen, kunt u de standaard of aangepaste BPMN-symbolen en -vormen gewoon naar een leeg doek slepen. Klik en sleep om vormen met elkaar te verbinden en klik opnieuw om de lijnen op te maken.

Stroomdiagram

Software voor bedrijfsprocesmodellering

Lucidchart is BPMN-software met samenwerkingsmogelijkheden. Het werkt op pc of Mac en iedereen in het team kan tegelijk, altijd en overal aan een bedrijfsprocesmodel werken.

Online BPMN

De robuuste BPMN-editor van Lucidchart is de perfecte tool om nieuwe, efficiënte processen te plannen en ervoor te zorgen dat anderen uw visie begrijpen. Als de plannen veranderen, logt u gewoon in om het model bij te werken.

BPMN-tools

Lucidchart maakt het in elke sector gemakkelijk om de gebeurtenissen, activiteiten, poorten en andere elementen van uw bedrijf te modelleren, in de best mogelijke volgorde.

Verslepen

Gratis en betalende accounts

Onze BPMN-software is beschikbaar met een gratis account, maar u kunt upgraden voor extra functies zoals handige integraties en onbeperkte diagrammen en vormen.

Visio importeren en exporteren

Geïntegreerde tool

Lucidchart is gebouwd om te werken waar u wilt en dus hebben we het gemakkelijk gemaakt om bedrijfsprocesmodellen van en naar Visio te importeren en exporteren. Lucidchart is uw perfecte BPMN-tool.

Google Drive

Delen en samenwerken

Lucidchart is geïntegreerd met G Suite, Atlassian-tools, Slack en nog veel meer. Het is dus gemakkelijker dan ooit om iedereen bij uw bedrijfsprocesmodel te betrekken.

Deel gedrukt of digitaal

Online publiceren

Zorg ervoor dat uw bedrijfsprocesmodel door de juiste mensen wordt gezien. Deel, download, print of publiceer uw bedrijfsprocesmodel, of sluit het in op een website.