Tools en software voor bedrijfsprocesmodellering

Goede communicatie is voor elk bedrijf van cruciaal belang. Lucidchart biedt alles wat u nodig hebt om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsprocesmodellen steeds helder, up-to-date en nuttig zijn.

Tools voor bedrijfsprocesmodellering

Met de software voor bedrijfsprocesmodellering van Lucidchart kunnen bedrijven snel de kernprocessen van hun bedrijf schetsen en ontdekken waar het efficiënter kan.

Stroomdiagram

Bedrijfsprocesmodellen bouwen

Om een model van uw bedrijfsproces te tekenen, kunt u de standaard of aangepaste BPMN-symbolen en -vormen gewoon naar een leeg doek slepen. Klik en sleep om vormen met elkaar te verbinden en klik opnieuw om de lijnen op te maken.

Meer functies
Collaboration

Software voor bedrijfsprocesmodellering

Lucidchart is BPMN-software met samenwerkingsmogelijkheden. Het werkt op pc of Mac en iedereen in het team kan tegelijk, altijd en overal aan één en hetzelfde bedrijfsprocesmodel werken.

Meer functies
Drag and Drop

Online BPMN

De robuuste BPMN-editor van Lucidchart is de perfecte tool om nieuwe, efficiënte processen te plannen en ervoor te zorgen dat anderen uw visie begrijpen. Als de plannen veranderen, logt u gewoon in om het model bij te werken.

Meer functies

BPMN-tools

Lucidchart maakt het in elke sector gemakkelijk om de gebeurtenissen, activiteiten, poorten en andere elementen van uw bedrijf te modelleren, in de best mogelijke volgorde.

 • Drag and drop

  Gratis en betalende accounts

  Onze BPMN-software is beschikbaar met een gratis account, maar u kunt upgraden voor extra functies zoals handige integraties en onbeperkte diagrammen en vormen.
 • Visio Import and Export

  Geïntegreerde tool

  Lucidchart moet overal kunnen werken waar u werkt. We hebben het dus gemakkelijk voor u gemaakt om bedrijfsprocesmodellen van en naar Visio te importeren en exporteren. Lucidchart is uw perfecte BPMN-tool.
 • Google Drive

  Delen en samenwerken

  Lucidchart is geïntegreerd met G Suite, Atlassian-tools, Slack en nog veel meer. Het is dus gemakkelijker dan ooit om iedereen bij uw bedrijfsprocesmodel te betrekken.
 • Share via print or digital

  Online publiceren

  Zorg ervoor dat uw bedrijfsprocesmodel door de juiste mensen wordt gezien. Deel, download, print of publiceer uw bedrijfsprocesmodel, of sluit het in op een website.