Voorbeelden schakelschema's

Schakelschema's maken was nog nooit zo gemakkelijk! Het is zowel voor beginners als echte pro's eenvoudig om schakelschema's te maken, met de gespecialiseerde vormen en bedrijfsgerichte elementen van Lucidchart.

VOLLEDIGE VORMBIBLIOTHEEK

Schakelschema

Met symbolen voor stroombronnen, relais, transistoren, logische poorten en nog veel meer, kunt u zelfs de meest complexe schakelschema's samenstellen.

Schakelschema's en meer

Lucidchart biedt niet alleen schakelschema's, het is ook een ideale oplossing voor stroomdiagrammen, mindmaps en zelfs venndiagrammen.

Circuitdiagrammen

Samenwerking

Dankzij samenwerking in real-time kunt u uw schakelschema's gemakkelijk delen met Lucidchart. Met een enkele klik kunt u het hele bedrijf - of een selecte groep collega's - toegang geven tot uw document.

Intuïtief

Met Lucidchart hoeft u niet te kiezen tussen kracht en gebruiksgemak. In slechts enkele minuten kunt u de structuur van uw schakelschema uitstippelen door met elementen te slepen.

DE HOOGTEPUNTEN

De robuuste functies van Lucidchart bezorgen u een unieke diagramervaring. Probeer het vandaag nog!

Verslepen

Gemakkelijk in gebruik

De editor van Lucidchart biedt een gebruiksvriendelijke interface met eenvoudige besturing, om het diagramproces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Er is geen ellenlange handleiding, en u hebt geen IT-afdeling nodig om aan de slag te kunnen.

Visio importeren en exporteren

Visio import / export

Volgens ons is Lucidchart de beste diagramoplossing op het web. Lucidchart biedt superieure functies en toepasbaarheid in vergelijking met Microsoft Visio. Omschakelen is bovendien gemakkelijk, dankzij de mogelijkheid om Visio-bestanden te importeren en exporteren.

Google Drive

Volledig geïntegreerd

We erkennen het belang van een sterk team, en Lucidchart is specifiek ontworpen om die sterkte ten volle te benutten. Lucidchart integreert naadloos met G Suite, Confluence, JIRA en Jive om uw werkstroom te stroomlijnen en u op elk moment zo efficiënt mogelijk te laten werken.

Deel gedrukt of digitaal

Doeltreffend delen

Lucidchart is webgebaseerd, en dus kan al uw werk automatisch gedeeld worden met bijdragers die documenten kunnen bekijken of bewerken - u beslist. Als administrator kunt u anderen zo veel of zo weinig toegang geven als u wilt.