PINGDOM_CANARY_STRING

Online een stamboom maken met software voor de volgende generatie

Lucidchart is een visuele werkruimte voor het maken van diagrammen, voor het visualiseren van gegevens en voor samenwerking om meer inzicht te bieden en innovatie te stimuleren. 

Gratis registreren
Bekijk de video
Stamboom software

Leg je afstamming vast met onze stamboom software

 • gemakkelijk stambomen maken

  Het verleden traceren of gebruiken voor educatieve projecten

  Stambomen vormen een belangrijke schakel met het verleden, die op een zinvolle, visueel geordende manier banden aangeeft tussen huidige en vorige generaties. Met ons intuïtieve stamboom programma kun je gemakkelijk uitvoerige, geordende stambomen maken die inzicht bieden in de mensen, plaatsen en gebeurtenissen die tezamen je familiegeschiedenis vormen. Gebruik je aangepaste stamboom van Lucidchart als een historische referentie, educatief project of aandenken voor je persoonlijke archief.

 • stamboom voorbeelden aanpassen

  Onze stamboom voorbeelden aanpassen aan je familie

  Maak stamboomdiagrammen die even uniek en complex zijn als je eigen afstamming met behulp van onze stamboom maker, aanpasbare sjablonen en een verscheidenheid aan versleepbare vormen. Teken een lijn vanaf elke vorm om snel banden aan te geven tussen individuele familieleden en generaties. Met Lucidchart kun je voor elk familielid gemakkelijk specifieke informatie toevoegen, zoals datums, plaatsen en beroepen. Verder kun jij je stamboom illustreren door familiefoto's, een familiewapen of andere relevante afbeeldingen te uploaden en toe te voegen.

 • samenwerken aan je stamboom

  Samenwerken met familieleden

  Plaats je familiegeschiedenis in een centraal stamboomdiagram in Lucidchart, zodat anderen de resultaten van hun eigen onderzoek kunnen toevoegen, waar en vanaf welk apparaat ze maar willen. Werk tegelijkertijd samen aan hetzelfde document met realtime updates of plaats opmerkingen op individuele onderdelen van de stamboom. Dankzij dynamische deelopties en de integraties van Lucidchart met toonaangevende applicaties zoals G Suite kun je jouw diagram e-mailen, insluiten of exporteren. Maak aangepaste machtigingen om te bepalen wie de stamboom kan bekijken of bewerken.

 • presentatiemodus in onze stamboom maker

  Direct weergeven in presentatiemodus

  Presenteer je diagram in de klas of tijdens een familiebijeenkomst met behulp van de handige presentatie modus in Lucidchart. Met de gebruiksvriendelijke presentatie modus van onze online stamboom maker kun je gemakkelijk jouw diagram laten zien op je computer, laptop, tablet of telefoon. In Lucidchart kun je dia's over bepaalde familieleden of tijdvakken maken om verschillende delen van je familiegeschiedenis uit te lichten. 

Online je stamboom tekenen met Lucidchart

1

Informatie verzamelen

Verzamel en orden de resultaten van je onderzoek naar je familiegeschiedenis die je wilt opnemen in je stamboom. Neem voor elke persoon specifieke informatie op, zoals datums, namen, afbeeldingen en geografische locaties.

2

Vanaf nul beginnen of een sjabloon kiezen

Pas een sjabloon aan of maak je eigen stamboom door vormen naar het canvas te slepen. Begin met de jongste generatie en voeg lijnen en tekst toe om relaties weer te geven met oudere generaties.

3

Details over je familieleden toevoegen

Plaats tekstvakken in je stamboom met informatie die je in een eerder stadium hebt verzameld om je stamboom zo uitvoerig en gedetailleerd mogelijk te maken.

4

Samenwerken met familieleden

Vul historische gaten op en controleer samen met andere familieleden of je stamboom klopt. Zij kunnen feedback geven door opmerkingen te plaatsen of het diagram in real time te bewerken.

5

Je werk distribueren

Laat je familieleden kennismaken met hun afstamming door je werk te delen via e-mail of een gepubliceerde link. Je kunt ook een link insluiten op de familie website, zodat veel meer mensen er toegang toe krijgen.

Een stamboomdiagram maken

Veelgestelde vragen over het online tekenen van een stamboom

Je familiegeschiedenis vastleggen met onze stamboombouwer

onze stamboombouwer gebruiken

Gebruikt door miljoenen over de hele wereld

"Lucidchart is erg nuttig voor projectmanagement, het ontwerpen van websites, presentaties en signalisatie. Ik heb het zelfs gebruikt om onze stamboom in kaart te brengen. Het is een goede aanvulling op andere grafische ontwerptools wanneer ik 'slimmere' stroomdiagramsymbolen nodig heb."

Capterra rating

4,5/5 sterren 650+ recensies

Amazon logo
T-Mobile logo
DocuSign logo
NBC logo
Google logo
Redhat logo

Stamboomsjablonen bekijken

stamboom

Stamboom

Ontdek waarom 99% van de Fortune 500-bedrijven hun bedrijf veilig schalen met Lucidchart

Meer informatie
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.