Verktyg för att skapa släktträd

Lucidchart är en visuell arbetsyta som kombinerar diagram, datavisualisering och samarbete för bättre förståelse och större innovation.

Gör ett diagram
Se videon
lucidchart verktyg för släktträd

Visualisera dina anor med vårt verktyg för att skapa släktträd

 • verktyg för att skapa släktträd

  Upptäck familjens historia med ett intuitivt verktyg för att skapa släktträ

  Ett släktträd kan bli en viktig resurs som förbinder nuvarande och tidigare generationer på ett meningsfullt och visuellt tydligt sätt. Med vårt intuitiva verktyg för att skapa släktträd kan du enkelt bygga uttömmande och strukturerade släktträd som beskriver de personer, platser och händelser som sammantaget utgör din släkthistoria. Oavsett om det ska användas som historisk referens, ett skolprojekt eller för att dela på nästa släktträff så är Lucidchart lösningen för att bygga släktträd som tydligt visar tidigare generationer.

 • verktyg för att skapa släktträd

  Använd mallar och funktioner för dataimport för att snabbt skapa ett släktträd

  Det är enkelt att skapa diagram över anhöriga från grunden i Lucidchart, och våra dataimportfunktioner och anpassningsbara mallar för släktträd hjälper till att göra det ännu snabbare att bygga och lättare att underhålla diagram över din familj. Dra och släpp former på arbetsytan eller utgå från en mall för att göra släktträd som är lika unika och komplexa som dina egna anor. Länka ett kalkylblad med dina familjedata för att automatiskt skapa ett släktträd som kopplar samman alla dina angivna släktrelationer över generationer. Genom att länka data blir det enkelt att i vårt verktyg för att automatiskt skapa släktträd uppdatera specifik information i din datamängd för alla familjemedlemmar – som datum, platser och bilder. Allt görs direkt i Lucidchart och sedan uppdateras ditt släktträd automatiskt. Det går nu snabbare och enklare att visualisera din släkthistoria med Lucidcharts verktyg för att skapa släktträd online.

 • onlineverktyg för släktträd

  Samarbeta med familjemedlemmar

  Samla din familjehistorik och arbeta med samma familjeträd samtidigt som andra i Lucidchart. Oavsett enhet eller tidszon kan de du samarbetar med jobba i samma dokument, samtidigt som de ser alla ändringar som görs i ditt släktträd i realtid. Använd vår kommentarsfunktion för att skicka meddelanden till alla eller bara till vissa individer i ett specifikt område av det delade släktträdet för att få deras input. Alla våra dynamiska delningsalternativ och inbyggda integrationer med ledande applikationer gör att Lucidchart erbjuder en mängd olika alternativ för att dela och samarbeta om dina diagram med de som du vill ska kunna visa, föreslå eller redigera.

 • verktyg för att skapa släktträd

  Ditt verktyg för att skapa släktträd med presentationsläge

  Presentera ditt släktträd i klassrummet eller vid en familjesammankomst med hjälp av presentationsläget. När du väl har byggt ditt träddiagram gör vårt lättanvända presentationsläge det enkelt att skapa bilder och visa upp relationerna och kopplingarna till din släkthistoria utan att du någonsin behöver lämna Lucidchart. Med ett klick på en knapp kan du på ett visuellt tilltalande sätt presentera hela ditt släktträd, för att sedan djupdyka in i specifika familjemedlemmar och grenar som illustrerar den resa som dina förfäder har gjort, från historiens gryning fram till idag.

Hur du gör ett släktträd online med Lucidchart

 1. Samla in information

  Gör efterforskningar kring dina anor och organisera släktforskningen så att den läggs till i ditt släktträd. Inkludera specifik information om varje person: namn, datum, bilder och geografiska platser.

 2. Börja från början eller välj en släktträdsmall att utgå från

  Anpassa en släktträdsmall eller skapa ditt eget släktträd genom att dra in en form till arbetsytan för varje familjemedlem. Klicka på formerna för att lägga till eller ändra text och ange vilken information som ska visas för varje familjemedlem.

 3. Använd linjer för att visa kopplingar mellan familjemedlemmar

  Använd linjer och text för att visa kopplingar mellan familjemedlemmar efter hand som du fyller på generationerna. Du kan ändra övergripande stil, färg, tjocklek och avslutningspunkter på dina linjer för att motsvara olika typer av relationer.

 4. Samarbeta med familjemedlemmar

  Fyll i historiska luckor och se till att ditt släktträd stämmer genom att samarbeta med andra familjemedlemmar. De kan lämna kommentarer eller redigera diagrammet i realtid för omedelbar feedback.

 5. Dela och presentera ditt släktträd

  Ge dina familjemedlemmar möjlighet att reflektera över sin släkthistoria genom att dela släktträdet via e-post eller som en publicerad länk. Du kan till och med bädda in det på familjens webbplats för att visa upp det för hela världen.

Gör ett diagram över ditt släktträd

Vanliga frågor om vårt verktyg för att skapa släktträd

Presentera din familjehistoria med Lucidchart

verktyg för att skapa släktträd

Med miljoner användare över hela världen

”Lucidchart är mycket användbart för projektledning, webbdesign, presentationer och skyltar. Jag har till och med använt det för att göra ett diagram över familjens historia. Det kompletterar andra grafiska designverktyg när jag behöver smartare diagramsymboler.”

Capterra rating

4,5 av 5 stjärnor i över 650 recensioner

 • Amazon logo
 • Bridgestone logo
 • Siemens logo
 • NBC logo
 • Google logo
 • PUBG Mobile logo
Fler kunder

Bläddra bland mallar för släktträd

mall för släktträd

Tom mall för släktträd

Se varför 99% av Fortune 500-företag säkert skalar sina företag med Lucidchart

Läs mer

Komma igång

 • Priser
 • Individ
 • Team
 • Större företag
 • Kontakta säljare
SekretessRättsligKakor
 • linkedin
 • twitter
 • instagram
 • facebook
 • youtube
 • glassdoor

© 2023 Lucid Software Inc.