Verktyg för att skapa organisationsscheman

Skapa organisationsscheman: börja från grunden, utgå från en av våra mallar eller importera information om dina anställda. Lucidchart gör det enkelt att samarbeta, visualisera och uppdatera information om anställda.

Gör ett diagram
Se videon
Lucidcharts verktyg för organisationsscheman

Bättre än ditt vanliga program för organisationsscheman

 • program för organisationsscheman

  Program för organisationsscheman för HR och drift

  När organisationer växer och rekryterar medarbetare använder HR och andra avdelningar organisationsscheman för att klargöra vem som har vilken roll och vilken uppgift inom en organisation. Att använda ett verktyg för att skapa organisationsscheman är särskilt praktiskt i stora organisationer – omvandla rapporteringsstrukturer och relationer mellan avdelningar till diagram som är lätta att läsa och förstå. Gör ett organisationsschema online och spara det centralt i Lucidchart för att förbättra den interna kommunikationen. Ge anställda skrivskyddad åtkomst för att säkerställa att de har den information de behöver, samtidigt som du behåller redigeringskontrollen.

 • Dataimport för organisationsscheman

  Importera data för att snabbare skapa organisationsscheman

  Lucidchart ger användare möjlighet att skapa ett organisationsschema online på bara några enkla steg. Bygg organisationsscheman från grunden, använd mallar eller ladda upp personalinformation för att automatiskt generera ett schema med hjälp av dataimportfunktionen. Ange filtyp för kalkylbladet och verifiera datamängden som ska importeras. Att hålla dina data uppdaterade är enklare än någonsin med vårt verktyg för att skapa organisationsscheman. Om dina datamängder är länkade till Google Kalkylark uppdateras ditt schema automatiskt när du ändrar länkade data. Alternativt kan du ladda upp en ny och uppdaterad CSV-fil.

 • organisationsscheman i bamboohr

  Integrerat med BambooHR

  Team som använder Lucidchart som sitt primära verktyg för organisationsscheman kan utnyttja kraften i den inbyggda integrationen med BambooHR. Importera dina befintliga BambooHR-data och skapa professionella organisationsscheman för att synliggöra nya rapporteringsstrukturer eller planera för nya medarbetare och projekt. Du kan dela informationen med chefer och anställda i presentationsläge, genom att dela en URL eller genom att integrera dina diagram i Google Presentationer, Confluence eller Slack.

 • verktyg för organisationsscheman

  Hantera, sortera och uppdatera enkelt

  Företag växer och förändras hela tiden, och därför behöver dina organisationsscheman också uppdateras ofta. Eller så kanske du vill visa dem ur ett annat perspektiv. Till skillnad från andra verktyg för organisationsscheman hjälper Lucidchart dig att effektivt bygga och uppdatera ditt organisationsschema utan att hela tiden behöva formatera om det, börja om från början eller göra manuella uppdateringar på flera ställen. Det är enkelt att lägga till, flytta och ta bort anställda. Använd gruppvyn för att sortera efter namn, avdelning, scrum-team, jobbroll, lönebelopp och andra fält. Använd villkorlig formatering och ikoner för att säkerställa rättvisa löner, skapa scrum-team med mera.

Skapa ett organisationsschema med våra funktioner för dataimport

 1. Skapa ett kalkylblad

  Innan du börjar använda Lucidchart bör du organisera uppgifterna om dina anställda i ett kalkylblad (ett CSV- eller Excel-dokument eller Google Kalkylblad) som sedan enkelt importeras.

 2. Använd dataimport för organisationsscheman

  Använd formbiblioteket för organisationsscheman i Lucidchart. Klicka därefter på Import Data (Importera data) och följ importflödet. Ange filtyp för kalkylbladet och verifiera datamängden som ska importeras.

 3. Ändra fält, foton och stil

  Dina importerade data visas som ett organisationsschema på en egen sida. Lägg till eller ta bort fält efter behov och anpassa dina former med foton, olika typsnitt, text och färger – individuellt eller alla på en gång med hjälp av temaalternativet.

 4. Hantera och redigera medarbetare

  Gruppera, hantera och ersätt personaldata i ditt organisationsschema manuellt genom att dra och släppa former på arbetsytan eller genom att använda ikonen Manage Data (Hantera data) i datapanelen. Klicka för att gruppera efter plats, anställningstid eller andra attribut med hjälp av layoutalternativ i datapanelen och välj Create Group View (Skapa gruppvy).

 5. Presentera och dela den aktuella versionen

  Presentera och dela ditt organisationsschema direkt från Lucidcharts verktyg för organisationsscheman med hjälp av presentationsläget. Du kan också skapa en delningsbar URL med kontrollerade behörigheter, eller bädda in schemat på en webbsida eller i en av våra integrationer med ledande appar, som Slack.

Gör ett organisationsschema

Vanliga frågor om vårt program för organisationsscheman

Skapa ett organisationsschema online i Lucidchart

Med miljoner användare över hela världen

”Eftersom det är jag som ansvarar för att hålla våra organisationsscheman uppdaterade använder jag Lucidchart dagligen. Jag älskar det enkla utseendet och användarvänligheten.”

Capterra rating

4,5 av 5 stjärnor i över 650 recensioner

 • Amazon logo
 • Bridgestone logo
 • Siemens logo
 • NBC logo
 • Google logo
 • PUBG Mobile logo

Bläddra bland mallar för organisationsscheman

mall för organisationsschema

Mall för organisationsschema

Se varför 99% av Fortune 500-företag säkert skalar sina företag med Lucidchart

Läs mer

Komma igång

 • Priser
 • Individ
 • Team
 • Större företag
 • Kontakta säljare
SekretessRättsligKakor
 • linkedin
 • twitter
 • instagram
 • facebook
 • youtube
 • glassdoor

© 2023 Lucid Software Inc.