Verktyg för Gantt-scheman

Lucidchart är en visuell arbetsyta som kombinerar diagram, datavisualisering och samarbete för bättre förståelse och större innovation.

Gör ett diagram
Se videon
Lucidcharts verktyg för Gantt-scheman

Program för Gantt-scheman som är utformat för att förenkla, inte komplicera

 • gantt-schema för projektledning

  Hantera projekttidslinjer effektivt med Gantt-scheman

  Samla alla uppgifter och deadlines som ingår i ditt nästa projekt i ett enda dokument med vårt verktyg för att skapa Gantt-scheman. Oavsett om du behöver stöd för att effektivt fördela resurser, underlätta samordning mellan grupper eller hantera flera deadlines, så gör vår diagramplattform det enkelt att visualisera vem, vad och när för projektet. Använd Lucidchart för att skapa och anpassa ett Gantt-schema som hjälper dig att slutföra projektet i tid och inom budget.

 • Mallar för Gantt-scheman

  Välj en specialanpassad mall för Gantt-scheman i vårt galleri

  Traditionella Gantt-scheman kan verka besvärliga och oorganiserade, men vårt mallgalleri hjälper dig att skapa strukturerade diagram som effektiviserar ditt projekt från början till slut. Välj en Gantt-schemamall ur vårt mallgalleri för att skapa ett detaljerat, skräddarsytt diagram som uppfyller dina exakta projektbehov. Jämfört med andra verktyg för Gantt-scheman gör Lucidchart det enkelt att ändra diagrammet genom att dra och släppa former, inkludera simbanor, ange formateringsalternativ och anpassa färger för att tydligt definiera viktiga uppgifter, team och resurser.

 • verktyg för gantt-scheman

  Samarbeta snabbt i appar som du redan använder

  Till skillnad från andra program för projektledning, som gör det svårt att uppdatera eller samarbeta om Gantt-scheman, uppmuntrar vårt program realtidssamarbete för att möjliggöra input från alla intressenter. Chatta, anteckna eller distribuera bekvämt diagrammet direkt från Lucidchart. Arbeta i samma dokument samtidigt med andra medarbetare – när som helst, var som helst. Dela arbetet via Slack, Confluence, Jira eller andra samarbetsplattformar och var trygg med att teamet alltid kommer att se den senaste versionen av ditt projekts Gantt-schema.

 • program för gantt-scheman

  Dela ditt Gantt-schema i Google Workspace

  Våra kraftfulla integrationer med Google Workspace ger dig extra flexibilitet när du redigerar, delar och samarbetar för att skapa ditt Gantt-schema online. Med vår Google Drive-integration kan du dra nytta av automatisk synkronisering och säkerhetskopiering, vilket gör det enkelt att lagra, öppna och uppdatera alla dina filer på en central plats. Dela och presentera dina Lucidchart-dokument enkelt och tillsammans med annan viktig dokumentation – med våra kostnadsfria tillägg kan du infoga dina Gantt-scheman direkt i Google Dokument, Presentationer och Kalkylark.

 • Gantt-scheman i Excel

  Utnyttja Word, Excel och PowerPoint för kraftfullare presentationer

  Skapa mer engagerande Word-dokument, PowerPoint-presentationer och kalkylblad med våra Microsoft-integrationer för Lucidchart. Infoga ditt Lucidchart-diagram i valfri Word-, Excel- eller PowerPoint-fil för att dela upp texttunga dokument, illustrera data med visuella objekt eller lägga till ett interaktivt diagram i en presentation. Samarbeta enkelt i Microsoft Teams genom att infoga diagrammet som en flik i teamkanalen. Genom en inbäddad redigerare kan du och ditt team utveckla era uppgifter med hjälp av ett Gantt-schema och ge feedback utan att någonsin lämna Teams.

Hur man skapar ett Gantt-schema online

 1. Samla in den information som behövs för ditt projekt

  Sammanställ en lista med information om projektets tidslinje, intressenter, uppgifter och resurser för att säkerställa att ditt Gantt-schema är så utförligt som möjligt.

 2. Välj en mall för Gantt-schema eller öppna en tom arbetsyta i vår redigerare

  För att förenkla diagramprocessen väljer du en mall för Gantt-scheman ur vårt mallgalleri och ändrar diagrammet enligt teamets projektbehov.

 3. Anpassa mallen så att den passar dina behov

  Infoga samtliga av projektets milstolpar och deadlines och justera varje stapel så att den visuellt motsvarar den förväntade varaktigheten för var och en.

 4. Presentera diagrammet genom att infoga det i ett MS Office- eller Google Workspace-dokument

  Använd våra integrationer för att enkelt exportera ditt Gantt-schema till Google Drive, Microsoft Office eller Microsoft Teams för redigering och delning.

 5. Samarbeta, analysera, förbättra och dela med dina teammedlemmar

  Dela den senaste versionen av diagrammet med intressenter för att analysera potentiella smärtpunkter, göra uppdateringar och identifiera framsteg efter hand som dina projekt rör sig framåt.

Skapa ett Gantt-schema

Vanliga frågor om vårt verktyg för Gantt-scheman

Kom igång med vårt verktyg för att skapa Gantt-scheman

kom igång med Gantt-scheman

Med miljoner användare över hela världen

”Jag rekommenderar varmt Lucidchart till alla team som har behov av processoptimering, kartläggning av infrastruktur, projektplanering med mera. Det är ett fantastiskt verktyg!”

Capterra rating

4,5 av 5 stjärnor i över 650 recensioner

 • Amazon logo
 • Bridgestone logo
 • Siemens logo
 • NBC logo
 • Google logo
 • PUBG Mobile logo
Fler kunder

Bläddra bland mallar för Gantt-scheman

enkel mall för gantt-schema

Enkel mall för Gantt-schema

Se varför 99% av Fortune 500-företag säkert skalar sina företag med Lucidchart

Läs mer

Komma igång

 • Priser
 • Individ
 • Team
 • Större företag
 • Kontakta säljare
SekretessRättsligKakor
 • linkedin
 • twitter
 • instagram
 • facebook
 • youtube
 • glassdoor

© 2023 Lucid Software Inc.