Creately jämfört med Lucidchart

Lucidcharts avancerade och molnbaserade funktioner ger användarna en flexibilitet när de skapar och delar som Creately inte kan matcha.

Registrera dig gratis

Betrott av branschledande varumärken

 • Google logo
 • Venmo logo
 • Hewlett Packard logo
 • Amazon logo
 • General Electric logo
 • Bridgestone logo

Intelligenta funktioner för snabbare och enklare diagram

 1. Ett lättanvänt gränssnitt – ingen frustrerande inlärning

  Även om de olika formerna i Creately kan användas för att skapa grundläggande diagram, blir det svårt att komma igång på grund av formernas oförutsägbara beteende och klumpiga utseende. Lucidchart erbjuder smarta formateringsfunktioner, som automatiska uppmaningar, för att göra alla dina diagram rena och proffsiga.
   

 2. Avancerade funktioner som ger dig insikter snabbare

  Lucidchart-användare kan utnyttja avancerade funktioner som automatiserade diagram, datalänkning och anpassade formbibliotek för att snabbt skapa illustrationer som ger data ett sammanhang. Creately har en begränsad funktionsuppsättning, vilket gör att det passar bättre till enklare diagram.

 3. Integrationer med dagens branschledande appar

  Creately erbjuder inga möjligheter att integrera med andra applikationer. Lucidchart är helt integrerat med fler än 20 branschledande appar som G Suite, Microsoft Office och Slack, vilket gör det enkelt att komma åt och dela diagram med de program som ditt team redan älskar.
   

 4. Funktioner för samarbete som fungerar för ditt team

  Lucidchart låter användare samarbeta snabbt och enkelt med realtidssamarbete, formspecifika kommentarer, @omnämnanden och samarbetsmarkörer som visar dig vem som har gjort vad i ditt dokument. Creately erbjuder bara grundläggande samarbetsfunktioner.
   

 5. Stöd för mobilappar så att du kan skapa och dela var som helst

  Createlys nedladdningsbara programvara begränsar användaren till att arbeta på datorn. Lucidchart är ett molnbaserat program, och därmed tillgängligt på stationära eller mobila enheter, oavsett operativsystem, med gratisappar för Android och iOS.

Börja skapa diagram med Lucidchart

Gör som 99 % av Fortune 500-företagen och använd Lucidchart. Skapa ditt första diagram!

Gör ett diagram

Funktionerna som gör Lucidchart bäst

creately jämfört med lucidchart

Välj en mall att anpassa

Lucidcharts mallbibliotek innehåller hundratals mallar för att göra det enklare och snabbare att skapa diagram. Varje mall är helt anpassningsbar, så att du kan skräddarsy innehållet och lägga till former som passar ditt syfte. Varje vecka lägger vi till nya mallar som skapas av vårt team av dedikerade mallspecialister.

lucidchart jämfört med creately

Integrera med apparna du använder varje dag

Lucidchart har fler än 20 egenutvecklade och partnerintegrationer så att du och ditt team kan hålla kontakt via apparna ni redan använder. Vår programvara är helt integrerad med appar som G Suite, Microsoft Office, Confluence, Jira, Slack, Dropbox Paper med flera. Våra integrationer är enkla att konfigurera, så du kan börja infoga och dela ditt arbete direkt.
 

Läs mer
alternativ till creately

Presentera, publicera och dela på några sekunder

Skapa enkelt rena, proffsiga presentationer med vårt presentationsläge i redigeraren eller genom att bädda in ditt arbete i Google Presentationer eller PowerPoint. Du kan också publicera dina dokument i en mängd olika filtyper, eller dela ditt arbete i sociala medier eller på din webbplats med automatiskt genererade länkar.
 

lucidchart creately jämförelse

Importera dina data för enkel visualisering

Använd vår funktion för datalänkning för att importera dina uppsättningar livedata från Excel, Google Kalkylark eller en CSV-fil direkt till ett diagram. Det går också att länka data från Salesforce, Zapier, BambooHR och andra plattformar. Lucidchart uppdaterar diagrammet vid ändringar i din datamängd så att du enkelt kan visualisera dina data tillsammans med dina processer och system.
 

Vanliga frågor om Lucidchart

Över 15 miljoner användare i 180 länder

Jag älskar hur lättanvänt Lucidchart är och hur vi som team kan kommunicera i vår verksamhet. Jag har använt andra program, men de var inte lika smidiga vare sig för mig eller för teamet.

Verifierat omdöme | 26 mars 2019

TrustRadius4 stars out of 5
PCMag4 stars out of 5
Se kundstudier

Jämför Lucidchart

AirtableBizagiCacoo diagrams.netEdrawGoogle DrawMuralOmniGraffleSmartDrawVismeVisual ParadigmXMind

Utforska våra mallar

Mall för SWOT-analys

Mall för SWOT-analys

Kommunicera med ditt team när som helst, var som helst. Registrera dig för ett kostnadsfritt provabonnemang idag.

Komma igång

 • Priser
 • Individ
 • Team
 • Större företag
 • Kontakta säljare
SekretessRättsligKakor
 • linkedin
 • twitter
 • instagram
 • facebook
 • youtube
 • glassdoor

© 2023 Lucid Software Inc.