UML-diagramtool

Als u een huis wilt bouwen, heeft u een blauwdruk nodig. Hetzelfde geldt voor wie UML-software bouwt. Gebruik Lucidchart om gratis heldere en efficiënte UML-diagrammen te maken.

of
Google Markregistreer met Google

Door me te registreren, ga ik akkoord met de dienstvoorwaarden en het privacybeleid van Lucid Software.

99% van de Fortune 500 vertrouwt Lucidchart om teams op dezelfde pagina te houden.

https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-google-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-bmw-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-netflix-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-amazon-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-adobe-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-GE-bluesteel.png

UML-vormbibliotheek

Teken toestandsdiagrammen, activiteitendiagrammen, use case-diagrammen en nog veel meer. Met een uitgebreide vorm- en connectorenbibliotheek heeft u alles wat u maar nodig heeft bij de hand.

een UML-diagram maken
UML-diagramtool

UML-diagrammen en meer

Als u klaar bent voor de volgende stap, kunt u Lucidchart gebruiken om wireframes en mockups te maken, of aan een gloednieuw project te beginnen. Lucidchart is perfect om de volgende taak op uw lijstje aan te pakken, of om een nieuw soort diagram uit te proberen.

Meer functies

Samenwerken in real-time

Dankzij de UML-tool met samenwerkingsmogelijkheden van Lucidchart kunnen teams nu echt online en in realtime samenwerken, zonder downloads of systeemupdates.

Meer functies

Gemakkelijk in gebruik

Als u een UML-diagramaan het maken bent, dan weet u duidelijk waar u mee bezig bent, maar we willen het altijd zo gemakkelijk mogelijk voor u maken om goed werk af te leveren. Met de verfijnde interface van Lucidchart en onze slimme 'drag-and-drop'-editor bespaart u zeeën van tijd.

Meer functies

De hoogtepunten

U kunt meteen diagrammen beginnen te bouwen met Lucidchart. We proberen het zo eenvoudig, efficiënt en leuk mogelijk te maken!

 • Lucid Features

  Eenvoudig in gebruik

  Lucidchart helpt u zo snel mogelijk te vinden wat u zoekt. Onze vormen kunnen gewoon van de bibliotheek naar uw diagram worden gesleept. U kunt de vormen met één muisklik precies daar plaatsen waar u ze nodig hebt, tekst invoeren en lijnen tekenen.
 • Lucid Features

  Visio import / export

  We vinden het helemaal niet erg als u vroeger Microsoft Visio gebruikte. U kunt eenvoudig Visio-bestanden importeren en exporteren zodat uw eerder verrichtte werk niet verloren gaat. Het hele proces is snel en sluit naadloos op elkaar aan.
 • Lucid Features

  Volledig geïntegreerd

  Lucidchart is volledig geïntegreerd met G Suite. Zodra u een Lucidchart-account heeft geopend, ziet u ons samen met Gmail en Google Drive in uw G Suite staan. En u kunt gewoon uw Google-login gebruiken om toegang te krijgen.
 • Lucid Features

  Publiceren en delen

  U kunt uw UML-diagram gemakkelijk met uw collega's, klanten of zelfs uw baas delen. Uw diagrammen kunnen op een webpagina worden ingesloten of als een pdf worden gepubliceerd, en met de presentatiemodus van Lucidchart kunt u uw creatie omtoveren tot een prachtig visueel hulpmiddel.
een UML-diagram maken