Wireframe software

Met de wireframe- en mockup-tools van Lucichart kunt u uw ideeën gemakkelijk vormgeven, delen en testen. Zo haalt u er meteen de beste concepten uit.

of
Google Markregistreer met Google

Door me te registreren, ga ik akkoord met de dienstvoorwaarden en het privacybeleid van Lucid Software.

96% van de Fortune 500 kiest voor Lucidchart.

https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/images/raytheon-australia-and-new-zealand@2x.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/images/british-petroleum-australia-and-new-zealand@2x.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/images/mckinsey-australia-and-new-zealand@2x.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/images/loreal-australia-and-new-zealand@2x.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/images/barclays-australia-and-new-zealand@2x.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/images/bms-australia-and-new-zealand@2x.png

Wireframe-tools

Met een eenvoudige interface en uitgebreide opmaakopties is Lucidchart de perfecte tool voor interactieve wireframes en mockups, helemaal klaar voor een demo.

een wireframe maken

Online wireframe-software

Of u nu werkt aan een Android- of iOS-app of een website aan het ontwikkelen bent, onze grote verscheidenheid aan vormen en sjablonen kan u ongetwijfeld helpen. Blader door UI-containers, menu's, widgets en nog veel meer, of importeer rechtstreeks uw eigen elementen.

Meer functies

Mockup-tools

De mockup-software voor websites van Lucidchart maakt de overgang van wireframe naar mockup gemakkelijker dan ooit tevoren. Ga gewoon verder waar u gestopt was en voeg details en specificaties toe. Onze mockup-bouwer houdt zelfs een volledige revisiegeschiedenis bij, zodat u naar hartenlust kunt experimenteren.

Meer functies

Gratis wireframe-tools

Registreer nu voor een gratis proefperiode en experimenteer direct met wireframes en mockups—geen creditcard vereist. Hou uw gratis account of upgrade voor nog meer functies, zoals compatibiliteit met Visio, Google integraties en toegang tot premium vormbibliotheken.

Meer functies

Professionele wireframe- en mockup-tool

Lucidchart stroomlijnt het volledige UI- en UX-ontwerpproces, van de eerste wireframe tot de uiteindelijke mockup,

 • Lucid Features

  Gemakkelijk in gebruik

  U heeft geen uitgebreide studies of een dikke handleiding nodig om Lucidchart effectief te kunnen gebruiken. Onze gratis wireframe-bouwer is volledig intuïtief en gebruiksvriendelijk voor zowel onervaren gebruikers als doorgewinterde professionals.
 • Lucid Features

  Samenwerking

  Het vinden van het juiste ontwerp is een teamprestatie. Met Lucidchart kunnen u en uw collega's in real-time samenwerken of reacties achterlaten voor elkaar.
 • Lucid Features

  Cloudgebaseerd

  Lucidchart draait in de cloud, dus heeft u vanaf vrijwel elk platform of apparaat toegang tot uw wireframes. U kunt zelfs integreren met andere diensten, zoals G Suite en Slack.
 • Lucid Features

  Presentatieklaar

  Het creëren van een wireframe of mockup is slechts het halve werk—u moet ook anderen kunnen overtuigen van de waarde ervan. De interactieve presentatiemodus van Lucidchart toont uw voorstel op krachtige en overredende wijze.
een wireframe maken