PINGDOM_CANARY_STRING

Lucidchart voor GitHub

Lucidchart helpt teams efficiënter te werken in GitHub. Voeg een diagram toe aan issues of pull requests, bijvoorbeeld om de systeemarchitectuur of een gebruikersstroom toe te lichten.

Probeer het nu
Illustratie Lucidchart + GitHub

Integreren

Volg deze eenvoudige stappen om Lucidchart in GitHub te gebruiken.

  1. Ga naar onze GitHub-pagina.
  2. Klik op 'Install' om de Lucidchart-app toe te voegen. U moet Lucidchart in elke repository installeren.
  3. Nadat u Lucidchart voor Github heeft geïnstalleerd, maakt u een gepubliceerde link aan en voegt u deze toe aan issues of pull requests om een voorbeeld van uw diagram weer te geven.
architectuurdiagram in GitHub

Werk visueel in GitHub

Voeg een gepubliceerde Lucidchart-link toe aan GitHub en deze link wordt uitgevouwen om een voorbeeld van uw document weer te geven. Vanuit dit voorbeeld kunnen uw teamleden snel inzicht krijgen in de hoofdlijnen of ze kunnen op de link klikken om uw Lucidchart-document gedetailleerder te bekijken.

applicatiemock-ups in GitHub

Krijg meer inzicht

Verduidelijk issues of pull requests in GitHub met een architectuurdiagram, mock-up, gebruikersstroom of andere visuals. U hoeft geen lijvige documentatie meer te verstrekken of ontwikkelaars te vragen zelf de codebase door te spitten. Gebruik in plaats daarvan Lucidchart om uit te leggen hoe uw applicatie of systeem werkt, zodat uw team sneller aan de slag kan met requests.

UML-diagram in GitHub

Blijf op de hoogte

Statische diagrammen raken snel verouderd en zorgen voor problemen met versiebeheer. Met een link naar uw live Lucidchart-document in plaats van een statische afbeeldingen zorgt u dat gebruikers altijd toegang hebben tot de nieuwste versie van uw architectuur of gebruikersstroom.

+1 (877) 210 9890

Geïnteresseerd in Lucidchart voor uw bedrijf?

Bel ons vandaag nog en ontdek waarom miljoenen gebruikers op Lucidchart vertrouwen voor professionele diagrammen.

Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.