PINGDOM_CANARY_STRING

Netwerkdiagramsoftware Cisco

Systeembeheerders en IT-professionals kunnen efficiënte diagrammen van netwerkinfrastructuren maken met behulp van de real-time samenwerking van Lucidchart.

een netwerkdiagram maken

99% van de Fortune 500 vertrouwt op Lucidchart om hun teams te helpen samenwerken.

https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-google-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-bmw-bluesteel.png
https://cdn-cashy-static-assets.lucidchart.com/marketing/pages/chart/customers/asana-cool-grey-70.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-amazon-bluesteel.png
https://cdn-cashy-static-assets.lucidchart.com/marketing/logos/t-mobile-grayscale-logo.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-GE-bluesteel.png

VOLLEDIGE VORMBIBLIOTHEEK

Onze vormen voor Cisco-netwerkdiagrammen zijn gestandaardiseerd en eenvoudig te gebruiken. Sleep ze naar een leeg doek om te beginnen met uw netwerk.

een netwerkdiagram maken
Cisco-netwerkdiagrammen

Cisco-netwerkdiagrammen en meer

Onze officiële Cisco-vormbibliotheek is slechts het topje van de ijsberg. We bieden ook AWS- en merkneutrale vormen aan. Naast netwerkdiagrammenkunt u Lucidchart ook gebruiken voor allerlei andere toepassingen, van UML-diagrammen en organigrammen tot wireframes.

Meer functies

Samenwerken

Geef en ontvang onmiddellijk feedback dankzij de real-time samenwerking van Lucidchart. Een onbeperkt aantal gebruikers kan een document tegelijk bekijken en bewerken. Wissel meningen uit, chat met andere actieve gebruikers of geef commentaar op specifieke onderdelen van het diagram.

Meer functies

Gemakkelijk van start

Als u de intuïtieve editor van Lucidchart eenmaal uitgeprobeerd heeft, met sleepfunctie, sneltoetsen en duidelijke toolbars, wilt u nooit meer anders. Begin met een sjabloon en laat uw creativiteit de vrije loop. Voeg dan toe wat u nodig heeft en herschik het geheel.

Meer functies

DE HOOGTEPUNTEN

We hebben Lucidchart ontworpen om u de ultieme diagramervaring in uw browser te bezorgen.

 • Lucid Features

  Eenvoudig maar krachtig

  Hoewel de interface van Lucidchart eenvoudig te leren is, bieden de functies wel de beste mogelijkheden tot aanpassing. Begin met de basis, zoals tekst, kleur, afmetingen en positie. Voeg daarna lagen en ingebedde video's toe voordat u uw diagram converteert tot een volledige presentatie.

 • Lucid Features

  Visio import / export

  Gebruikers van Longtime Visio kunnen hun eigen bestanden importeren in Lucidchart, maar ook Lucidchart-diagrammen en Visio-bestanden exporteren voor wie nog niet is overgestapt. Om Visio-stencils te bewaren voor toekomstig gebruik kunt u ze uploaden naar uw eigen vormbibliotheek in Lucidchart.

 • Lucid Features

  Volledig geïntegreerd

  We hebben Lucidchart compatibel gemaakt met een aantal van de populairste productiviteitssoftware van het moment, waaronder G Suite, JIRA en Confluence. Zo kunt u al uw registraties samenvoegen en al uw documenten en diagrammen op één plek houden.

 • Lucid Features

  Delen en publiceren

  Als u klaar bent om geplande veranderingen aan de Cisco-netwerkinfrastructuur te implementeren, zorgt u ervoor dat iedereen op de hoogte is door uw diagram online of geprint te delen of te publiceren. Voor extra zichtbaarheid kunt u het ook direct op Facebook, Twitter of LinkedIn posten.

een netwerkdiagram maken
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.