Organigram Maken Online

Maak snel organigrammen. Kies een van onze sjablonen of importeer eenvoudig personeelsgegevens. Met Lucidchart kun je eenvoudig personeelsinformatie samenvoegen, visualiseren en bijwerken.

Een diagram maken
Bekijk de video
Lucidchart-organigrambouwer

Beter dan andere organigramsoftware

 • Organigramsoftware

  Organigram software voor HR en operations

  Als organisaties groter worden en hun groei moeten beheren, hebben HR- en operationele teams organigram software nodig om duidelijk te maken wie wat doet binnen de organisatie. Vooral in grote organisaties is het gebruik van een organigram maker erg handig om rapportage structuren en relaties tussen afdelingen aan te geven in overzichtelijke, begrijpelijke diagrammen. Maak online een organigram en bewaar het op een centrale locatie in Lucidchart om de interne communicatie te verbeteren. Geef werknemers alleen-lezentoegang om ervoor te zorgen dat zij alle benodigde informatie hebben terwijl u zelf de controle over eventuele bewerkingen houdt.

 • Gegevens importeren voor organigrammen

  Gegevens importeren om sneller organigrammen te maken

  Met Lucidchart kunnen gebruikers in enkele simpele stappen online een organigram maken. Maak zelf een heel nieuw organigram, gebruik sjablonen of upload gegevens van medewerkers om automatisch een organigram te genereren met behulp van de importeer functie. Selecteer het bestandstype van je spreadsheet en controleer de dataset die je wilt importeren. Onze organigram generator maakt het heel gemakkelijk om je gegevens actueel te houden. Als je datasets aan Google Spreadsheets zijn gekoppeld, kun jij je diagrammen vernieuwen en bijwerken terwijl jij je gegevens wijzigt of je kunt een nieuw, bijgewerkt CSV-bestand uploaden.

 • bamboohr organigrammen

  Geïntegreerd met BambooHR

  Teams die Lucidchart gebruiken om organigrammen te maken, kunnen gebruikmaken van de ingebouwde BambooHR-integratie. Importeer je bestaande BambooHR gegevens en genereer professionele organigrammen waarmee je nieuwe rapportage structuren kunt visualiseren of nieuwe mensen en projecten kunt inplannen. Je kunt deze informatie gemakkelijk delen met managers en medewerkers door de presentatie modus te gebruiken, een url te delen of je diagrammen te integreren in Google Presentaties, Confluence en Slack.

 • Organigram maken

  Gemakkelijk beheren, sorteren en bijwerken

  Bedrijven groeien en veranderen voortdurend, dus je moet je organigrammen regelmatig bijwerken of je kunt ze wellicht eens vanuit een ander perspectief bekijken. Anders dan met andere software kun je met Lucidchart efficiënt organigrammen maken en bijwerken zonder voortdurend de opmaak te wijzigen, helemaal opnieuw te beginnen of her en der handmatig wijzigingen in te voeren. Je kunt medewerkers eenvoudig toevoegen, verplaatsen en verwijderen. Gebruik de groepsweergave om ze te sorteren op naam, afdeling, scrum team, functie, salaris en andere velden. Met voorwaardelijke opmaak en pictogrammen kun je bijvoorbeeld gelijke betaling garanderen, scrumteams vormen en meer.

Maak een organigram met onze functies voor het importeren van gegevens

 1. Maak een spreadsheet

  Voordat je in Lucidchart aan de slag gaat, zet je de gegevens van je medewerkers in een spreadsheet, zoals een CSV-bestand, een Excel-werkblad of een Google Spreadsheet, zodat je ze gemakkelijk kunt importeren.

 2. Gegevens voor je organigram importeren

  Pas de vormbibliotheek voor organigrammen toe in Lucidchart. Klik op 'Gegevens importeren' en volg de importprocedure. Selecteer het bestandstype van je spreadsheet en controleer de dataset die je wilt importeren.

 3. Velden, foto's en opmaak wijzigen

  De geïmporteerde gegevens verschijnen als een organigram op een eigen pagina. Je kunt velden toevoegen of verwijderen en je vormen aanpassen met foto's, verschillende lettertypen en kleuren. Dat kan voor elke vorm apart of allemaal tegelijk met de thema-optie.

 4. Werknemers beheren en bewerken

  Je kunt de medewerkersgegevens in je organigram handmatig groeperen, beheren en vervangen door vormen naar het canvas te slepen of door de optie 'Gegevens beheren' in het gegevenspaneel te gebruiken. Klik om te groeperen op locatie, ervaring of andere kenmerken met de lay-out opties in het gegevenspaneel en selecteer 'groepsweergave aanmaken'.

 5. De huidige versie presenteren en delen

  Met de presentatiemodus kun jij je organigram rechtstreeks vanuit de organigrameditor van Lucidchart presenteren en delen. Je kunt ook een deelbare URL met beheerde machtigingen maken om in te sluiten in een webpagina of in een van onze app-integraties, zoals Slack.

Een organigram maken

Veelgestelde vragen over onze organigram software

Online een organigram maken in Lucidchart

Gebruikt door miljoenen over de hele wereld

"Als de verantwoordelijke persoon voor het bijhouden van onze organigrammen werk ik elke dag met Lucidchart. Ik ben erg te spreken over het uiterlijk en de gebruikersvriendelijkheid."

Capterra rating

4,5/5 sterren 650+ recensies

 • Amazon logo
 • Bridgestone logo
 • Siemens logo
 • NBC logo
 • Google logo
 • PUBG Mobile logo

Bekijk organigramsjablonen

organigramsjabloon

Organigramsjabloon

Ontdek waarom 99% van de Fortune 500-bedrijven hun bedrijf veilig schalen met Lucidchart

Meer informatie

Aan de slag

 • Prijzen
 • Individueel
 • Team
 • Bedrijf
 • Contact met sales
PrivacyJuridischCookies
 • linkedin
 • twitter
 • instagram
 • facebook
 • youtube
 • glassdoor

© 2023 Lucid Software Inc.