PINGDOM_CANARY_STRING

Organigram Maken Online

Lucidchart is een visuele werkruimte voor het maken van diagrammen, voor het visualiseren van gegevens en voor samenwerking om meer inzicht te bieden en innovatie te stimuleren. 

Gratis registreren
Bekijk de video
Lucidchart Organigram maker

Beter dan andere organigramsoftware

 • Lucidchart organigram voor HR

  Gebruik een Organigram voor HR en operationele activiteiten

  Als organisaties groter worden en hun groei moeten beheren, hebben HR- en operationele teams organigram software nodig om duidelijk te maken wie wat doet binnen de organisatie. Vooral in grote organisaties is het gebruik van een organigrammaker erg handig om rapportagestructuren en relaties tussen afdelingen aan te geven in overzichtelijke, begrijpelijke diagrammen. Maak online een organigram en bewaar het op een centrale locatie in Lucidchart om de interne communicatie te verbeteren. Geef werknemers alleen-lezentoegang om ervoor te zorgen dat zij alle benodigde informatie hebben terwijl je zelf de controle over eventuele bewerkingen houdt.

 • Organigram data importeren

  Gegevens importeren

  Met Lucidchart kunnen gebruikers in enkele simpele stappen online een organigram maken. Maak zelf een nieuwe, gebruik sjablonen of upload gegevens van medewerkers om automatisch een organigram te genereren met behulp van de importeerfunctie. Selecteer het bestandstype van je spreadsheet en controleer de dataset die je wilt importeren. Onze organigramgenerator maakt het heel gemakkelijk om je gegevens actueel te houden. Als je datasets aan Google Spreadsheets zijn gekoppeld, kun jij jouw diagrammen vernieuwen en bijwerken terwijl jij je gegevens wijzigt of je kunt een nieuw, bijgewerkt CSV-bestand uploaden.

 • Integrate with BambooHR

  Integreren met BambooHR

  Teams die Lucidchart gebruiken als hun voornaamste organigram maker, kunnen gebruikmaken van de ingebouwde BambooHR-integratie. Importeer j3 bestaande BambooHR-gegevens en genereer professionele organigrammen waarmee je nieuwe rapportagestructuren kunt visualiseren of nieuwe mensen en projecten kunt inplannen. Je kunt deze informatie gemakkelijk delen met managers en medewerkers door de presentatiemodus te gebruiken, een url te delen of je diagrammen te integreren in Google Presentaties, Confluence en Slack.

 • Een simpele diagrammen maker

  Gemakkelijk beheren, sorteren en bijwerken

  Bedrijven groeien en veranderen voortdurend, waardoor jouw organigrammen vaak moeten worden bijgewerkt. Met onze organigramsoftware kun je efficiënt diagrammen bouwen en bijwerken zonder voortdurend de opmaak te wijzigen, helemaal opnieuw te beginnen of her en der handmatig wijzigingen in te voeren. Je kunt werknemers gemakkelijk toevoegen, verplaatsen, verwijderen en sorteren op naam, afdeling, scrumteam, functie, salaris en andere velden. Met voorwaardelijke opmaak en pictogrammen kun je bijvoorbeeld gelijke betaling garanderen en scrumteams vormen.

Maak een organigram met onze functies voor het importeren van gegevens

1

Maak een spreadsheet

Voordat je in Lucidchart aan de slag gaat, zet je de gegevens van je medewerkers in een spreadsheet, zoals een CSV-bestand, een Excel-werkblad of een Google Spreadsheet. Dat kun je later gemakkelijk importeren.

2

Gegevens voor je organigram importeren

Pas de vormbibliotheek voor organigrammen toe in Lucidchart. Klik op 'Gegevens importeren' en volg de importprocedure. Selecteer het bestandstype van je spreadsheet en controleer de dataset die je wilt importeren.

3

Velden, foto's en opmaak wijzigen

De geïmporteerde gegevens verschijnen als een organigram op een eigen pagina. Je kunt velden toevoegen of verwijderen en je vormen aanpassen met foto's, verschillende lettertypen en kleuren. Dat kan voor elke vorm apart of allemaal tegelijk met de thema-optie.

4

Werknemers beheren en bewerken

Je kunt de medewerkersgegevens in je organigram handmatig bijwerken, beheren en vervangen door vormen naar het canvas te slepen of door de optie 'Gegevens beheren' in het gegevenspaneel te gebruiken.

5

De huidige versie presenteren en delen

Met de presentatiemodus kun jij je organigram rechtstreeks vanuit de organigrameditor van Lucidchart presenteren en delen. Je kunt ook een deelbare URL met beheerde machtigingen maken om in te sluiten in een webpagina of in een van onze app-integraties, zoals Slack.

Een organigram maken

Veelgestelde vragen over onze diagramsoftware

Online een organigram maken in Lucidchart:

Organigrambouwer

Gebruikt door miljoenen over de hele wereld

"Als de verantwoordelijke persoon voor het bijhouden van onze organigrammen werk ik elke dag met Lucidchart. Ik ben erg te spreken over het uiterlijk en de gebruikersvriendelijkheid."

Capterra rating

4,5/5 sterren 650+ recensies

Amazon logo
T-Mobile logo
DocuSign logo
NBC logo
Google logo
Redhat logo

Bekijk de organigramsjablonen

Voorbeeld van een organigram

Ontdek waarom 99% van de Fortune 500-bedrijven hun bedrijf veilig schalen met Lucidchart

Meer informatie
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.