PINGDOM_CANARY_STRING

Swimlane Diagram online

Lucidchart is een visuele werkruimte voor het maken van diagrammen, voor het visualiseren van gegevens en voor samenwerking om meer inzicht te bieden en innovatie te stimuleren. 

Gratis registreren
Bekijk de video
zwembaandiagramsoftware

Maak procesbeheer gemakkelijker met onze zwembaandiagramtool

 • zwembaandiagramtool

  Maak complexe processen inzichtelijk met zwembaandiagrammen

  Verbeter uw werkstromen door met vakkundig opgebouwde zwembaandiagrammen duidelijk te definiëren wie wanneer wat doet. Deze veelzijdige diagrammen vormen een ultieme projectbeheertool om complexe concepten, processen en verantwoordelijkheden met uw hele team te communiceren zonder ze in uitgebreide teksten te hoeven definiëren. Met onze zwembaandiagramsoftware maakt u in een paar muisklikken duidelijke stroomdiagrammen die laten zien hoe verschillende mensen, afdelingen en systemen met elkaar samenwerken.

 • zwembaansoftware

  Documenteer, analyseer en verbeter moeiteloos uw processen

  Met Lucidchart maakt iedereen gemakkelijk duidelijk gedefinieerde zwembaandiagrammen om workflows te stroomlijnen en verspilling en dubbel werk tegen te gaan. Bouw online binnen enkele minuten uw zwembaandiagram met container-, standaard stroomdiagram- en BPMN-vormbibliotheken waarmee u elke stap in uw proces kunt weergeven. Nadat u uw symbolen aan een zwembaan hebt toegevoegd, blijven ze op hun plaats vergrendeld, zelfs wanneer u de zwembanen verplaatst of aanpast. 
   

 • zwembaandiagramsoftware

  Werk samen om eigendom toe te wijzen en inzicht te krijgen in afzonderlijke taken

  Bevorder effectieve communicatie met teamleden en tussen afdelingen door duidelijk af te bakenen wie verantwoordelijk is voor afzonderlijke taken en welke invloed die hebben op anderen in het proces. Dankzij onze tools kunt u met anderen samenwerken aan hetzelfde online zwembaandiagram, waarbij alle gebruikers elke update automatisch te zien krijgen. Plaats @mention-meldingen op document- of vormniveau in uw zwembaandiagram of gebruik de chatfunctie in onze editor om uw ideeën direct met uw team te delen.

 • Integratie met Lucidchart

  Deel uw werk binnen enkele seconden dankzij krachtige integraties

  In tegenstelling tot andere zwembaandiagramtools kunt u met Lucidchart uw zwembaanwerkstromen aan documenten, spreadsheets of dia's toevoegen, zodat ze gemakkelijk gedeeld en bekeken kunnen worden. Onze zwembaansoftware biedt volledige ondersteuning voor G Suite, Microsoft Office 365, Confluence, Jira en zelfs Slack. U kunt uw ideeën en feedback dus delen in de apps waar u al elke dag mee werkt.

Online een zwembaandiagram maken

1

Onderzoek en verduidelijk uw proces

Splits uw proceswerkstroom op in stappen om aan te geven welke teams of functies die stappen uitvoeren en welke invloed die hebben op andere afdelingen. Gebruik deze informatie om uw zwembanen te identificeren.

2

Begin met een leeg document of met een zwembaansjabloon

Start uw zwembaandiagram door een van onze zwembaansjablonen te kiezen. U kunt ook een leeg document openen en daar vormen naartoe slepen vanuit onze vormbibliotheek Containers.

3

Pas uw zwembanen aan

Nadat u uw zwembanen hebt toegevoegd, past u de richting van uw containers aan uw proces aan. Uw zwembanen kunnen horizontaal of verticaal worden weergegeven.

4

Voeg procesvormen toe

Sleep procesvormen naar uw zwembaandiagram en verbind ze om de processtroom weer te geven. Gebruik onze opmaaktools om tekst, kleuren en stijlen toe te voegen aan uw diagram.

5

Vraag feedback aan uw team

Deel uw zwembaandiagram met belangrijke bijdragers om te controleren of het uw proces correct weergeeft. Vraag feedback met behulp van onze samenwerkingsfuncties of deel uw diagram via een link, een afbeeldingsbestand of in een geïntegreerde app.

Een zwembaandiagram maken

Veelgestelde vragen over onze zwembaansoftware

Aan de slag met onze zwembaandiagramsoftware

Zwembaandiagramsoftware Lucidchart

Meer dan 15 miljoen gebruikers in 180 landen

Lucidchart is een ongelooflijk waardevol hulpmiddel voor onze strategische planning. Iedere beginneling zonder enige ervaring kan snel en intuïtief een professionele, inzichtelijke processtroom creëren.

Capterra rating

4,5/5 sterren 650+ recensies

Amazon logo
T-Mobile logo
DocuSign logo
NBC logo
Google logo
Redhat logo

Bekijk onze sjablonen voor zwembaandiagrammen

stroomdiagram met zwembanen

Sjabloon voor een eenvoudig stroomdiagram met zwembanen

Ontdek waarom 99% van de Fortune 500-bedrijven hun bedrijf veilig schalen met Lucidchart

Meer informatie
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.