Airtable versus Lucidchart

Het open tekenvel en de geavanceerde functies van Lucidchart zijn geschikter voor diagrammen dan de spreadsheets van Airtable.

Meld je gratis aan

Toonaangevende merken in de industrie vertrouwen erop

 • Google logo
 • Venmo logo
 • Hewlett Packard logo
 • Amazon logo
 • General Electric logo
 • Bridgestone logo

Ontdek waarom Lucidchart de voor de hand liggende keuze is voor diagrammen

 1. Robuuste functies voor onbeperkt diagrampotentieel

  Airtable is gespecialiseerd in spreadsheets en databases en ondersteunt alleen organigrammen, Gantt-grafieken en tijdlijnen met beperkte functionaliteit. Lucidchart is specifiek gebouwd als diagramplatform en ondersteunt tientallen soorten diagrammen, waaronder organigrammen, stroomdiagrammen, netwerkdiagrammen en meer.
   

 2. Eenvoudig ontwerp zonder leercurve

  De interface van Lucidchart biedt gebruiksvriendelijke functies zoals verslepen, uitgebreide vormbibliotheken, en rasterlijnen en hulplijnen om eenvoudig diagrammen te maken. De werkruimte van Airtable is minder overzichtelijk, waardoor het zelfs moeilijk is om basisfuncties te vinden.

 3. Dynamische samenwerkingsfuncties voor directe communicatie

  Airtable beperkt zich tot basisfuncties voor delen en reageren. Realtime samenwerking is niet mogelijk. Lucidchart ondersteunt realtime samenwerking, maar biedt ook @mention-meldingen, een in-editor chat en gerelateerde functies. Zelfs als u in verschillende tijdzones werkt, profiteert u van de voordelen van een persoonlijk gesprek.
   

 4. Flexibele opmaak voor ongeremde creativiteit

  Het open tekenvel van Lucidchart geeft u de vrijheid om uw diagram naar wens te ontwerpen, op te maken en te herschikken. De spreadsheets van Airtable beperken u tot vaste blokken met specifieke opmaakrichtlijnen.
   

Maak binnen enkele minuten een organigram

Begin met een sjabloon, upload HR-gegevens of maak een volledig nieuw organigram met Lucidchart.

Een organigram maken

Een kijkje in de superieure functies van Lucidchart

Lucidchart-sjablonen

Vind en personaliseer sjablonen binnen enkele minuten

Doorzoek onze sjabloongalerij om inspiratie op te doen voor uw volgende diagram of om een diagram snel en gemakkelijk aan te passen. Onze galerij bevat honderden sjablonen voor organigrammen, stroomdiagrammen, netwerkdiagrammen en meer. Er worden regelmatig nieuwe diagrammen toegevoegd door onze toegewijde sjabloonspecialisten.
 

gegevens koppelen in Lucidchart

Blijf gekoppeld aan uw live gegevens

Koppel eenvoudig live gegevens uit Google Sheets, Excel, Zapier, Salesforce en andere bronnen met Lucidcharts functie voor gegevenskoppeling. Zodra uw gegevens zijn gekoppeld, worden eventuele wijzigingen in uw gegevensset automatisch bijgewerkt in uw diagram om u uren aan handmatige gegevensinvoer te besparen.
 

app-integraties van Lucidchart

Koppel met toonaangevende apps

Dankzij de brede selectie aan interne en partnerintegraties kunt u diagrammen maken met de toonaangevende apps die uw team elke dag gebruikt. Koppel Lucidchart eenvoudig aan G Suite, Microsoft Office 365, Jira, Dropbox, Slack, Confluence en andere toonaangevende platforms met onze moeiteloze installatie en gebruiksvriendelijke functies.
 

deelfuncties lucidchart

Presenteer en deel uw werk direct

Het publiceren en delen van uw werk is gemakkelijker dan ooit met Lucidchart. Of u uw werk nu naar specifieke gebruikers wilt e-mailen, uw diagram wilt insluiten op een website of sociale media of uw diagram wilt exporteren met een van onze krachtige partnerintegraties.
 

Veelgestelde vragen over Lucidchart

Meer dan 15 miljoen gebruikers in 180 landen

Als u veel grafieken en visualisaties maakt voor klanten en rapporten, dan is dit de tool die u zoekt. Lucidchart maakt het eenvoudig om flexibele ontwerpen te maken en de samenwerkingsfuncties zijn verbazingwekkend intuïtief.

Joseph R. Sweeney | 18 juni 2019

TrustRadius4 stars out of 5
PCMag4 stars out of 5
Bekijk casestudy's van klanten

Lucidchart vergelijken

BalsamiqBizagiCreatelydiagrams.netGliffyGoogle DrawMindManagerMiroMuralSmartDrawVisioVismeVisual ParadigmXMind

Ontdek onze sjablonen

sjabloon voor kanban-bord

Kanban-bord met slimme containers

Communiceer altijd en overal met uw team. Meld u nu aan voor een gratis proefperiode.

Aan de slag

 • Prijzen
 • Individueel
 • Team
 • Enterprise
 • Contact met sales
PrivacyJuridischCookies
 • linkedin
 • twitter
 • instagram
 • facebook
 • youtube
 • glassdoor

© 2023 Lucid Software Inc.