Balsamiq versus Lucidchart -NL

Terwijl Balsamiq robuuste wireframemogelijkheden biedt, kunnen gebruikers met de geavanceerde functies van Lucidchart snel en professioneel elk type diagram maken.

Meld je gratis aan

Toonaangevende merken in de industrie vertrouwen erop

 • Google logo
 • Venmo logo
 • Nvidia logo
 • Amazon logo
 • General Electric logo
 • Bridgestone logo

Meer dan alleen wireframesoftware

 1. Maak wireframes, mockups en nog veel meer

  Balsamiq is ideaal voor het maken van wireframes, maar gebruikers zijn beperkt tot dat type visuele weergave. Gebruikers van Lucidchart kunnen niet alleen wireframes en mockups maken, maar ook stroomdiagrammen, mindmaps, organigrammen, tijdlijnen, netwerkdiagrammen en nog veel meer.

 2. Integreer met toonaangevende apps

  Balsamiq heeft alleen integraties met Atlassian en Google Drive, maar biedt gebruikers weinig mogelijkheden om verbinding te maken met andere software. Lucidchart biedt behalve die zelfde integraties ook extra integraties met G Suite, Microsoft Office, GitHub, Slack en andere toonaangevende apps.
   

 3. Gebruik geavanceerde functies om gemakkelijker diagrammen te maken

  Lucidchart bevat geautomatiseerde diagrammen, gegevenskoppeling, voorwaardelijke opmaak en andere geavanceerde functionaliteit. Bovendien worden er voortdurend functies toegevoegd en verbeterd. De geavanceerde functionaliteit van Balsamiq is beperkt tot low-fidelity wireframes. 
   

 4. Werk eenvoudig samen met teams en belanghebbenden

  Balsamiq biedt basisfunctionaliteit voor samenwerking, inclusief @mention-opmerkingen. Lucidchart brengt samenwerking een stap verder met een chatfunctie in de editor, cursors van bijdragers, grondige revisiegeschiedenis en meer.
   

 5. Maak altijd en op elk apparaat diagrammen

  Met Lucidchart kunt u uw diagrammen overal openen en delen, ongeacht uw besturingssysteem. Met de Lucidchart-app voor iOS en Android kunnen gebruikers ook diagrammen maken vanaf tablets en andere mobiele apparaten. Balsamiq-gebruikers kunnen alleen op hun desktopcomputer werken. 
   

Maak wireframes met Lucidchart

Ontdek hoe u meer kunt zien, weten en doen. Maak nu uw eerste diagram.

Een mockup maken

Meer dan alleen wireframesoftware

Create any diagram in half the time

Maak een diagram in de helft van de tijd

Dankzij de moderne interface van Lucidchart kunt u gemakkelijk diagrammen maken zonder leercurve. Sleep een vorm naar uw tekenvel en plaats meer vormen en lijnen of ga aan de slag met een van onze sjablonen. Selecteer meerdere vormen tegelijk om direct kleuren, lettertypes en stijlen te veranderen.
 

Select and customize a template

Kies een sjabloon en pas het aan

De sjabloonbibliotheek van Lucidchart bevat honderden sjablonen waarmee u sneller en eenvoudiger diagrammen kunt maken. Wij bieden sjablonen voor elk soort diagram, inclusief wireframes, wireflows en blockframes. Zo helpen we u bij het ontwerpen en verbeteren we uw gebruikerservaring. Onze sjabloonbibliotheek is gemakkelijk doorzoekbaar op diagramtype en ons team van specialisten voegt elke week nieuwe sjablonen toe.
 

Explore our shapes—or create your own

Ontdek onze vormen of maak ze zelf

Gebruikers van Lucidchart kunnen sneller diagrammen maken met behulp van vooraf gemaakte vormbibliotheken, waaronder stroomdiagrammen, organigrammen, sitemaps, BPMN, netwerkpictogrammen, memobriefjes, mockup-vormen en nog veel meer. Naast de standaardvormen van Lucidchart kunnen gebruikers ook hun eigen vormbibliotheken maken door aangepaste vormen te uploaden en te importeren. 

Present and share your diagrams

Uw diagrammen presenteren en delen

Maak gestroomlijnde en interactieve presentaties waarin uw wireframes en andere diagrammen duidelijk en professioneel worden weergegeven. U kunt uw visuals vanaf elk apparaat presenteren zonder ooit Lucidchart te verlaten of uw hele presentatie exporteren naar Google Presentaties of PowerPoint. Deel eenvoudig uw werk door uw diagrammen te exporteren in de indeling van uw keuze of voeg ze direct toe aan uw favoriete apps met onze krachtige integraties.
 

Get answers to your Lucidchart questions

Krijg antwoord op uw vragen over Lucidchart

Ons doel is om al onze gebruikers productief en efficiënt diagrammen te laten maken. Gebruik 'Functie zoeken' om snel vormen, acties en Hulpcentrum-onderwerpen te vinden zonder de editor te verlaten. Als u een vraag heeft over hoe u aan de slag gaat, hoe u een bepaalde functie gebruikt of hoe Lucidchart op uw rol van toepassing kan zijn, bezoek dan ons Hulpcentrum of een van onze forums. Wij beantwoorden uw vragen snel en zorgen dat u weer diagrammen kunt maken.
 

Veelgestelde vragen over Lucidchart

De UI-wireframing is krachtig. Het is het perfecte compromis tussen een krachtige tool voor diagrammen en een geweldige tool voor wireframes en mockups.

Mike M. | September 24 2019

TrustRadius4 stars out of 5
PCMag4 stars out of 5
Bekijk casestudy's van klanten

Lucidchart vergelijken

AirtableBalsamiqBizagiCreatelydiagrams.netGliffyMindManagerMiroMuralSmartDrawVisioVismeVisual ParadigmXMind

Ontdek onze sjablonen

Sjabloon lege mockup

Sjabloon voor eenvoudig wireframe

Wireframesjabloon voor iPad

Sjabloon iPhone-mockup

Wireframesjabloon voor gebruikersstroom bij e-commerce

Sjabloon mockup mobiele e-commerce

Wireframesjabloon registratiepagina

Wireframesjabloon inlogpagina

Sjabloon gebruikersstroom wachtwoordherstel

Communiceer altijd en overal met uw team. Meld u nu aan voor een gratis proefperiode.

Aan de slag

 • Prijzen
 • Individueel
 • Team
 • Enterprise
 • Contact met sales
PrivacyJuridischPrivacykeuzes voor cookiesCookiebeleid
 • linkedin
 • twitter
 • instagram
 • facebook
 • youtube
 • glassdoor
 • tiktok

© 2024 Lucid Software Inc.