Bizagi versus Lucidchart -NL

Maak BPMN-diagrammen en meer met onze krachtige diagramsoftware die overal en op elk besturingssysteem toegankelijk is.

Meld je gratis aan

Toonaangevende merken in de industrie vertrouwen erop

 • Google logo
 • Venmo logo
 • Nvidia logo
 • Amazon logo
 • General Electric logo
 • Bridgestone logo

Hoe Lucidchart beter presteert dan Bizagi

 1. Software in de cloud die werkt waar u wilt

  Bizagi is alleen beschikbaar op Windows, maar Lucidchart bevindt zich in de cloud, zodat u het overal en met elk besturingssysteem kunt gebruiken. De tijd van downloads, installaties en verouderde software is voorbij. 
   

 2. Intuïtieve tools die snel en gebruiksvriendelijk zijn

  Dankzij de intuïtieve sleepfunctionaliteit in Lucidchart is het maken van elk soort diagram een fluitje van een cent. Sleep vormen uit een van onze vele vormbibliotheken, voeg snel lijnen toe of wijzig met een enkele klik de kleur en de stijl.

 3. Samenwerking die werkt

  Samenwerken wordt een realiteit met het cloudplatform van Lucidchart. Werk in real time met uw collega's aan hetzelfde document, plaats opmerkingen bij het diagram en gebruik de chatfunctie van het document. Met desktopsoftware zoals Bizagi is dat allemaal niet mogelijk.
   

 4. Diagrammen die verder gaan dan proceskaarten

  In Bizagi kunt u BPMN-diagrammen en proceskaarten maken, maar verder niets. In Lucidchart kunt u dat ook, plus nog veel meer. Maak projecttijdlijnen met gegevens, UML-diagrammen, ERD's, wireframes, conceptmaps en meer. 
   

 5. Integraties met toonaangevende apps

  Maak gemakkelijk verbinding met al uw favoriete apps dankzij de integraties van Lucidchart. G Suite, Microsoft Office 365, Slack, Zapier, Atlassian, Salesforce, LinkedIn, AWS: we hebben ze allemaal, plus nog meer. Met Bizagi bent u beperkt tot hun omgeving en heeft u maar een paar connecties met andere softwareproducten. 
   

Aan de slag met diagrammen in Lucidchart

Ontdek hoe u meer kunt zien, weten en doen. Maak nu uw eerste diagram.

Een diagram maken

Hoe Lucidchart beter presteert dan Bizagi

Choose from hundreds of templates

Kies uit honderden sjablonen

Van BPMN-diagrammen tot organigrammen en dashboards: Lucidchart heeft een uitgebreide sjablonengalerij met honderden sjablonen voor alle mogelijke soorten diagrammen. In onze sjabloongalerij vindt u gemakkelijk wat u nodig heeft: scroll door de miniaturen van elk diagram of gebruik de zoekbalk. U kunt elke sjabloon volledig aanpassen of gebruikmaken van de standaardvormen en -stijlen voor een duidelijk, professioneel diagram. Doordat ons team van sjabloonspecialisten elke week nieuwe sjablonen toevoegt, wordt de selectie alleen maar uitgebreider.

Link to your live data

Koppel diagrammen aan live gegevens

Visualiseer uw gegevens om grotere gegevensreeksen te doorgronden, prestaties te volgen en met belanghebbenden te communiceren. Houd uw diagrammen up-to-date met de gegevenskoppelingsfunctie van Lucidchart. U kunt livegegevens importeren uit Excel, Google Spreadsheets, CSV-bestanden, Zapier en nog veel meer. Als u uw diagrammen aan livegegevens koppelt, worden ze automatisch bijgewerkt wanneer die gegevens worden gewijzigd, zodat u altijd op de hoogte blijft van wijzigingen. 

Track document changes with revision history

Houd documentwijzigingen bij met de revisiegeschiedenis

Maak u geen zorgen dat uw werk verloren gaat of dat anderen wijzigingen aanbrengen die niet ongedaan kunnen worden gemaakt. Dankzij de revisiegeschiedenis kunt u nagaan welke wijzigingen er door wie in de loop der tijd zijn aangebracht. Als u per ongeluk een deel van uw diagram wist of als u terug moet naar een vorige versie, dan is er geen reden voor paniek. Lucidchart bewaart een volledige geschiedenis van de wijzigingen in alle documenten. 

Create any diagram with our shape libraries

Maak elk type diagram met onze vormbibliotheken

Ontdek de honderden vormen die standaard met Lucidchart worden geleverd. Bouw uw netwerkarchitectuur uit met standaardvormen voor AWS, GCP en Azure. Gebruik onze organigramvormen om uw organisatiestructuur eenvoudig te visualiseren en informatie over werknemers toe te voegen. Maak een mockup van uw websiteontwerp met onze UI-vormen. En als u gewoon een simpel stroomdiagram met zwembanen nodig hebt, hebben we die vormen ook. Naast onze grote verscheidenheid aan kant-en-klare vormbibliotheken kunt u met Lucidchart ook eenvoudig uw eigen vormbibliotheken maken met geïmporteerde of aangepaste vormen.
 

Drive solutions and stay secure with our Enterprise functionality

Stimuleer oplossingen en blijf veilig met onze Enterprise-functionaliteit

Verhoog de beveiliging, beheer gebruikersaccounts en maak gebruik van alle geavanceerde functies met een Enterprise-abonnement. Bescherm de privacy van uw bedrijf en beheer de accountinstellingen van uw team met onze eenvoudige beheerbesturingselementen, SAML- en SCIM-integratie en domeinvergrendeling. U hoeft zich ook nooit meer zorgen te maken dat belangrijke bestanden niet meer toegankelijk zijn wanneer een werknemer uw bedrijf verlaat dankzij de bewaarfunctie voor documenten.
 

Meer informatie

Veelgestelde vragen over Lucidchart

Dankzij Lucidchart kan ik processen, uitdagingen en oplossingen aanzienlijk beter visualiseren. Ik gebruik het programma individueel en als lid van een team, waarbij het laatste wordt vergemakkelijkt door de geweldige samenwerkingsmogelijkheden van het product

Jonathan M. – Director, Salesforce Architecture | November 22 2016

TrustRadius4 stars out of 5
PCMag4 stars out of 5
Bekijk casestudy's van klanten

Lucidchart vergelijken

AirtableBalsamiqBizagiCreatelydiagrams.netGliffyMindManagerMiroMuralSmartDrawVisioVismeVisual ParadigmXMind

Ontdek onze sjablonen

BPMN-sjabloon

Sjabloon productie-BPMN

Sjabloon choreografie-BPMN

Sjabloon samenwerkings-BPMN

Sjabloon conversie-BPMN

BPMN 2.0-sjabloon

Sjabloon voor bedrijfsproceskaart

Sjabloon voor accounteigendomsdiagram

Sjabloon bedrijfsprocesstroom

Communiceer altijd en overal met uw team. Meld u nu aan voor een gratis proefperiode.

Aan de slag

 • Prijzen
 • Individueel
 • Team
 • Enterprise
 • Contact met sales
PrivacyJuridischPrivacykeuzes voor cookiesCookiebeleid
 • linkedin
 • twitter
 • instagram
 • facebook
 • youtube
 • glassdoor
 • tiktok

© 2024 Lucid Software Inc.