MindManager versus Lucidchart -NL

Dump verouderde desktopsoftware en stap over naar de cloud met onze visuele werkruimte.

Meld je gratis aan

Toonaangevende merken in de industrie vertrouwen erop

 • Google logo
 • Venmo logo
 • Nvidia logo
 • Amazon logo
 • General Electric logo
 • Bridgestone logo

Wat Lucidchart beter doet

 1. In de cloud voor uw gemak

  Terwijl MindManager alleen te downloaden is, draait Lucidchart in de cloud, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het downloaden naar uw computer of het bijwerken van de software. Gebruik Lucidchart overal, vanaf elke computer en op elk besturingssysteem. 
   

 2. Volledig functioneel op alle besturingssystemen

  Hoewel MindManager beschikbaar is voor zowel Windows als Mac, heeft u op de Mac slechts toegang tot ongeveer de helft van de MindManager-functies. Alle geavanceerde functies van Lucidchart zijn beschikbaar ongeacht het besturingssysteem: pc, Mac of Linux. 
   

 3. Samenwerking voor uniformer, efficiënter teamwerk

  Werk in real time samen via het cloudplatform van Lucidchart. U kunt tegelijkertijd samen aan hetzelfde document werken, links met verschillende toegangsniveaus delen, opmerkingen te plaatsen in documenten en nog veel meer. Dat is allemaal niet mogelijk met desktopsoftware zoals MindManager.

 4. Gebruiksvriendelijk en intuïtief

  Verspil geen tijd met de verouderde interface en beperkte opmaakmogelijkheden van MindManager. De eenvoudige, intuïtieve werkruimte van Lucidchart biedt gemakkelijk te gebruiken mindmap-vormen en honderden sjablonen om snel en gemakkelijk diagrammen te maken.

 5. Compatibel met uw mobiele apparaten

  Met MindManager kunt u in de mobiele app alleen diagrammen bekijken, maar ze niet maken of bewerken. In Lucidchart kunt u uw diagrammen op al uw apparaten bekijken, bewerken en delen via mobiele apps voor Android en iOS. 
   

Aan de slag met diagrammen in Lucidchart

Ervaar hoe u meer kunt zien, weten en doen. Maak nu uw eerste diagram.

Een diagram maken

Wat Lucidchart beter doet

Get started quickly with our templates

Snel aan de slag met onze sjablonen

Met honderden sjablonen voor alle soorten diagrammen kunt u in onze sjabloongalerij gemakkelijk vinden wat u nodig heeft en snel aan de slag gaan. Ons speciale team van sjabloonspecialisten voegt elke week nieuwe sjablonen toe om u te helpen efficiënter te werken. Plan projecten met onze roadmaps, volg taken en prestaties met onze dashboards, maak deadlines inzichtelijk met onze tijdlijnen en meer. 

Connect to your apps with our integrations

Koppel uw favoriete apps dankzij onze integraties

Onze integraties zijn gemakkelijk in te stellen en eenvoudig te gebruiken, zodat u meteen met Lucidchart kunt beginnen. Verbind Lucidchart met al uw favoriete toonaangevende apps, waaronder G Suite, Microsoft Office 365, Slack, Confluence, Jira, Box, Dropbox en AWS. Gebruik Lucidchart om uw werkprocessen te stroomlijnen en krachtige visuals te maken in al uw apps. 
 

Meer informatie
Link to your data

Koppel uw gegevens

Doe meer met uw gegevens met de gegevenskoppelingsfuncties van Lucidchart. U kunt gegevens importeren uit Excel, CSV-bestanden, Google Spreadsheets, Zapier en nog veel meer. Uw Lucidchart-diagrammen worden zelfs automatisch bijgewerkt als u ze koppelt aan livegegevens in Google Spreadsheets of Zapier. Gebruik onze functies voor gegevenskoppeling om uw prestaties te monitoren, uw gegevens te analyseren en uw boodschap effectiever over te brengen. 
 

Choose from our many shape libraries

Kies uit onze vele vormbibliotheken

Lucidchart wordt standaard geleverd met honderden vormen waarmee u gemakkelijker precies het juiste diagram kunt maken. Wilt u uw proces in kaart brengen? Gebruik onze vormbibliotheek voor stroomdiagrammen. Wilt u de structuur van uw organisatie inzichtelijker maken? Maak een professioneel en functioneel organigram met onze organigrambibliotheek. Bovendien kunt u uw eigen aangepaste vormbibliotheken maken met geïmporteerde en aangepaste vormen om de merkidentiteit van uw documenten consistent te houden en het diagramproces te versnellen.
 

Present your work from Lucidchart

Presenteer uw werk vanuit Lucidchart

Op zoek naar een betere manier om uw diagrammen te presenteren? Met de presentatiemodus maakt u stijlvolle, interactieve presentaties zonder Lucidchart te verlaten. Maak dia's die uw hele diagram in één keer tonen of slechts gedeelten ervan voor een meer gedetailleerde kijk. Als u uw diagram wilt opnemen in een meer traditionele diavoorstelling, kunt u zelfs uw hele presentatie importeren in Google Presentaties of PowerPoint.
 

Veelgestelde vragen over Lucidchart

Ik vind het fijn dat het eenvoudig is om de software erbij te pakken, het te gebruiken en een boodschap te schetsen. Bovendien is het fantastisch voor mindmaps en daar heb ik er al een aantal van gemaakt!

GS | March 24 2016

TrustRadius4 stars out of 5
PCMag4 stars out of 5
Bekijk casestudy's van klanten

Lucidchart vergelijken

AirtableBalsamiqBizagiCreatelydiagrams.netGliffyMindManagerMiroMuralSmartDrawVisioVismeVisual ParadigmXMind

Ontdek onze sjablonen

Mindmap

Basismindmap

Eenvoudige mindmap

Mindmap voor digitale marketing

Marketingplan

Mindmap met lijnen

Mindmap voor businessplan verkoop

Mindmap dubbele tekstballon

Cirkelvormige mindmap

Communiceer altijd en overal met uw team. Meld u nu aan voor een gratis proefperiode.

Aan de slag

 • Prijzen
 • Individueel
 • Team
 • Enterprise
 • Contact met sales
PrivacyJuridischPrivacykeuzes voor cookiesCookiebeleid
 • linkedin
 • twitter
 • instagram
 • facebook
 • youtube
 • glassdoor
 • tiktok

© 2024 Lucid Software Inc.