Bizagi jämfört med Lucidchart

Skapa BPMN-diagram och mycket mer med vårt kraftfulla diagramverktyg, tillgängligt överallt och på alla operativsystem.

Registrera dig gratis

Betrott av branschledande varumärken

 • Google logo
 • Venmo logo
 • Hewlett Packard logo
 • Amazon logo
 • General Electric logo
 • Bridgestone logo

Hur Lucidchart överträffar Bizagi

 1. Molnbaserad programvara som fungerar var du än är

  Till skillnad från Bizagi, som bara kan användas i Windows, finns Lucidchart i molnet så att du kan använda det med vilket operativsystem som helst, var som helst. Slut på nerladdningar, installationer och programuppdateringar. 
   

 2. Intuitiva verktyg som är snabba och enkla att använda

  Lucidcharts intuitiva dra-och-släpp-funktioner gör det enkelt att bygga vilket diagram som helst. Dra helt enkelt ut former från våra många formbibliotek, lägg snabbt till linjer eller ändra färg och stil med bara ett klick.

 3. Samarbete som fungerar

  Samarbeta på riktigt med Lucidcharts molnbaserade plattform. Arbeta i realtid med samma dokument som dina kollegor, lämna kommentarer på diagrammet och använd dokumentets chattfunktion – allt detta är omöjligt i ett datorprogram som Bizagi.
   

 4. Diagram som är mycket mer än processkartor

  Bizagi har stöd för BPMN-diagram och processkartläggning – men det är allt. Med Lucidchart får du det också, plus mycket mer! Skapa projekttidslinjer med integrerade data, UML-diagram, ERD:er, wireframes, konceptkartor med mera.
   

 5. Integrationer med branschledande appar

  Anslut enkelt till alla dina favoritappar med hjälp av Lucidcharts integrationer. Google Workspace, Microsoft Office 365, Slack, Zapier, Atlassian, Salesforce, LinkedIn, AWS – vi har dem alla och fler därtill. Med Bizagi är du begränsad till deras miljö och har bara ett fåtal möjliga anslutningar till andra program.
   

Börja skapa diagram med Lucidchart

Upplev hur du kan se mer, förstå mer och göra mer. Skapa ditt första diagram nu.

Gör ett diagram

Hur Lucidchart överträffar Bizagi

Choose from hundreds of templates

Välj bland hundratals mallar

Lucidchart har ett omfattande mallgalleri med hundratals mallar för alla typer av diagram, från BPMN-diagram till organisationsscheman och instrumentpaneler. Det är enkelt att navigera och hitta det du behöver i vårt mallgalleri – bläddra bara igenom miniatyrbilder av varje diagram eller använd sökfältet. Du kan helt och hållet anpassa alla mallar du öppnar, eller använda de utvalda formerna och stilarna för skapa ett rent, professionellt diagram. Nya mallar läggs till varje vecka av ett särskilt team av mallspecialister, så urvalet blir hela tiden större.

Link to your live data

Länka till dina livedata

Visualisera dina data för att förstå större datamängder, spåra resultat och kommunicera med intressenter. Håll dina diagram uppdaterade med Lucidcharts datalänkningsfunktion. Du kan importera livedata från bland annat Excel, Google Kalkylark, CSV och Zapier. Koppla livedata till dina diagram så uppdateras diagrammen automatiskt när data ändras – därmed har du alltid koll på ändringarna. 

Track document changes with revision history

Spåra dokumentändringar med revisionshistorik

Slipp oroa dig över att förlora ditt arbete eller att andra gör ändringar som inte går att ångra. Med revisionshistorik kan du spåra vilka ändringar som har gjorts över tid och till och med se vem som gjorde en viss ändring. Om du av misstag tar bort en del av ditt diagram eller om du behöver gå tillbaka till en tidigare version är det ingen fara: Lucidchart sparar en fullständig historik över ändringar som har gjorts i alla dokument. 

Create any diagram with our shape libraries

Skapa vilket diagram som helst med våra formbibliotek

Utforska de hundratals former som följer med i Lucidchart. Bygg ut din nätverksarkitektur med vanliga AWS-, GCP- och Azure-former. Använd våra former för organisationsscheman för att enkelt visualisera din organisationsstruktur och lägga till personalinformation. Skapa en prototyp av din webbdesign med våra UI-former. Och om du bara behöver ett grundläggande flödesschema med simbanor, så har vi de formerna också. Utöver vårt breda utbud av förberedda formbibliotek gör Lucidchart det enkelt för dig att skapa egna anpassade formbibliotek med importerade eller egna former.
 

Drive solutions and stay secure with our Enterprise functionality

Utveckla lösningar och håll dig säker med våra Enterprise-funktioner

Höj säkerheten och hantera användarkonton samtidigt som du drar nytta av fullständig tillgång till avancerade funktioner med en Enterprise-prenumeration. Skydda ditt företags integritet och hantera teamets kontoinställningar med våra lättanvända administratörskontroller, SAML- och SCIM-integrationer samt domänkontroll. Och med dokumentlagring behöver du aldrig oroa dig för att förlora åtkomsten till viktiga filer när en anställd lämnar ditt företag.
 

Läs mer

Vanliga frågor om Lucidchart

Lucidchart har dramatiskt förbättrat min förmåga att visualisera processer, utmaningar och lösningar. Jag använder verktyget både enskilt och som en del av ett team, där det senare gynnas av produktens fantastiska samarbetsfunktioner.

Jonathan M. – Director, Salesforce Architecture | November 22 2016

TrustRadius4 stars out of 5
PCMag4 stars out of 5
Se kundstudier

Jämför Lucidchart

AirtableBizagiCacoo Createlydiagrams.netEdrawMuralOmniGraffleSmartDrawVismeVisual ParadigmXMind

Utforska våra mallar

BPMN-mall

Kommunicera med ditt team när som helst, var som helst. Registrera dig för ett kostnadsfritt provabonnemang idag.

Komma igång

 • Priser
 • Individ
 • Team
 • Större företag
 • Kontakta säljare
SekretessRättsligCookieinställningarCookiepolicy
 • linkedin
 • twitter
 • instagram
 • facebook
 • youtube
 • glassdoor
 • tiktok

© 2024 Lucid Software Inc.