Software voor processtroomdiagrammen

Een processtroom visualiseren is een essentiële stap voor analyse en verbetering. Met de intuïtieve software van Lucidchart besteedt u minder tijd aan het in kaart brengen ervan, zodat u zich kunt richten op belangrijke zaken.

Processtroomtools

Open de applicatie en begin met het creëren van een processtroomdiagram. Dankzij geavanceerde technologie is de processtroomsoftware van Lucidchart net zo snel als iedere andere desktopapplicatie. De app is eenvoudig en intuïtief voor nieuwe gebruikers, maar ook robuust genoeg voor ervaren diagrambouwers.

Processtroomsoftware voor samenwerking

Het veranderen en verbeteren van een proces vraagt betrokkenheid van alle belanghebbenden. Met de real-time samenwerking van Lucidchart kan iedereen het document tegelijkertijd weergeven, bewerken of van commentaar voorzien. U kunt een Lucidchart-document ook binnen een paar seconden publiceren.

Stroomdiagram

Online software voor processtroomdiagrammen

Met de cloudgebaseerde software van Lucidchart kunt u processtroomdiagrammen maken vanaf elke desktop of mobiel apparaat, met OS X, pc of Linux. Werk altijd en overal samen met anderen.

Gratis tool voor processtroomdiagrammen

Probeer Lucidchart's software voor processtroomdiagrammen gratis uit via onze proefperiode. Om gebruik te maken van premium functies kunt u upgraden naar een professionele account. Lucidchart biedt gratis professionele accounts voor studenten en onderwijzers.

Processtroomdiagrammen met Lucidchart

Ga aan de slag met professionele processtroomdiagrammen om de efficiëntie van uw organisatie te verbeteren.

Verslepen

Verslepen

Onze intuïtieve interface maakt het gemakkelijk om de elementen in uw processtroomdiagram naar wens te ordenen. Klik en sleep met uw muis om vormen te verbinden met een lijn en voeg vervolgens een video of afbeelding toe vanuit YouTube, Dropbox of Facebook om uw diagram nog aantrekkelijker te maken.

Visio importeren en exporteren

Visio-lezer

Lucidchart ondersteunt het importeren en exporteren van bestanden uit en naar Microsoft Visio, zodat u nooit dubbel werk hoeft te doen. U kunt verder werken aan uw processtroomdiagrammen met iedere collega die de overstap vanaf Visio nog moet maken.

Google Drive

Volledig compatibel

Lucidchart werkt perfect met G Suite, zodat u uw bestaande Google-login kunt gebruiken om te synchroniseren met Google Drive. Gebruik onze integraties met Confluence, JIRA en HipChat voor een probleemloze ervaring met diagrammen maken.

Deel gedrukt of digitaal

Publiceren en delen

Zodra uw processtroomdiagram af is, kunt u het delen door het in te sluiten op een webpagina, te promoten op sociale media of te downloaden als PDF- of beeldbestand. U kunt uw diagrammen zelfs delen in Atlassian-productiviteitsapps met onze handige plugin.