PINGDOM_CANARY_STRING

Data Flow Diagram-software

Creëer online een Data Flow Diagram (DFD) met Lucidchart! Gebruik een van onze DFD-voorbeelden en gespecialiseerde notatie om de gegevensstroom in uw systeem visueel voor te stellen.

een DFD maken

99% van de Fortune 500 vertrouwt op Lucidchart om hun teams te helpen samenwerken.

https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-google-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-bmw-bluesteel.png
https://cdn-cashy-static-assets.lucidchart.com/marketing/pages/chart/customers/asana-cool-grey-70.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-amazon-bluesteel.png
https://cdn-cashy-static-assets.lucidchart.com/marketing/logos/t-mobile-grayscale-logo.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-GE-bluesteel.png

Data Flow Diagram-bouwer

Onze Data Flow Diagram-bouwer is eenvoudig, maar toch krachtig. Ga aan de slag met een sjabloon en gebruik onze vormen om uw processen, gegevensopslag, gegevensstroom en externe elementen aan uw situatie aan te passen.

een DFD maken
voorbeeld data flow diagram

Online tool voor samenwerking

Data Flow Diagrams (DFD's) en System Flow Diagrams (SFD's) zijn in team veel gemakkelijker op te stellen. Lucidchart is een online diagramtool waarmee u gemakkelijk al uw collega's kunt uitnodigen voor hetzelfde document, en kunt instellen of ze het document kunnen bewerken of opmerkingen kunnen posten.

Meer functies

Processen visualiseren

Lucidchart biedt meer dan alleen maar data flow diagrammen. System Flow Diagrams, stroomdiagrammen, bedrijfsprocessen, UML-diagrammen, en nog veel meer - met Lucidchart kunt u elk mogelijk proces of systeem visualiseren.

Meer functies

Gemakkelijk een DFD maken

Met vormen en Data Flow Diagram-symbolen voor externe elementen, processen, gegevensopslag en nog veel meer, is het gemakkelijk om de gegevensstroom grafisch weer te geven en processen in kaart te brengen. Lucidchart is webgebaseerd, en dus kunnen al uw wijzigingen automatisch gedeeld worden met bijdragers.

Meer functies

Functies van Data Flow Diagram-bouwer

Lucidchart helpt u uw processen en systemen beter te begrijpen, met stroomschema's van professioneel niveau.

 • Lucid Features

  Verslepen

  In onze editor kunt u elementen gewoon verslepen - dit maakt het mogelijk om ook als beginner meteen een DFD te creëren. De DFD-vormbibliotheek bevat alle vormen die u nodig hebt. Sleep ze gewoon naar het doek om aan de slag te gaan. Voor meer informatie kunt u onze gids voor Data Flow Diagrams (DFD's) raadplegen.

 • Lucid Features

  Visio import / export

  Hebt u collega's of klanten die gegevensstromen in Visio willen zien? U kunt Visio-bestanden importeren, in Lucidchart bewerken en weer naar Visio exporteren. Zo eenvoudig is het! Met onze app kunt u ook SVG-bestanden en andere diagramtools importeren.

 • Lucid Features

  Compatibiliteit met besturingssystemen

  Lucidchart werkt met alle besturingssystemen: pc, Mac en Linux. Lucidchart is een Data Flow Diagram-bouwer die altijd, overal en op elk apparaat werkt. U bent nooit meer gebonden aan desktopsoftware die alleen op bepaalde machines werkt!

 • Lucid Features

  Delen en publiceren

  Het ontwerp van uw Data Flow Diagram kan snel, moeiteloos en gemakkelijk gedeeld worden. Publiceer uw Data Flow Diagram als webpagina of download het document als pdf, jpg of png. U kunt het diagram zelfs vanuit Lucidchart presenteren.

een DFD maken
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.