PINGDOM_CANARY_STRING

Software voor het maken van procesbeschrijvingen

Lucidchart's intuïtieve design met sleepfunctie helpt je visueel te communiceren om zo belangrijke processen te verbeteren. Daarmee is het de krachtigste online tool voor procesbeschrijvingen

een proceskaart maken

99% van de Fortune 500 vertrouwt op Lucidchart om hun teams te helpen samenwerken.

https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-google-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-bmw-bluesteel.png
https://cdn-cashy-static-assets.lucidchart.com/marketing/pages/chart/customers/asana-cool-grey-70.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-amazon-bluesteel.png
https://cdn-cashy-static-assets.lucidchart.com/marketing/logos/t-mobile-grayscale-logo.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-GE-bluesteel.png

Procesbeschrijving tool

Lucidchart is een online tool voor procesbeschrijvingen die werkt op iedere computer of mobiel apparaat en op ieder besturingssysteem: OS X, pc of Linux. Omdat Lucidchart cloudgebaseerde processoftware is, kun je altijd en overal met collega's samenwerken.

een proceskaart maken
Stroomdiagram

Proces diagram bouwer

Om een ​​proces diagram te maken, versleep je de standaard of aangepaste proces symbolen naar de juiste positie om informatie weer te geven. De procesbeschrijving software van Lucidchart maakt het voor iedereen gemakkelijk om diagrammen te maken en veilig te delen.

Meer functies

Processoftware voor samenwerking

Lucidchart is processoftware met samenwerkingsmogelijkheden. Teamleden kunnen vanaf overal tegelijkertijd een project bewerken, bekijken en van commentaar voorzien. Je bespaart tijd en verbetert de teamcommunicatie met het maken van hoogwaardige procesbeschrijvingen met Lucidchart.

Meer functies

Procesmodelleerder

Lucidchart is een procesmodelleerder met verschillende toepassingen: het in kaart brengen van werkstromen voor softwareontwikkeling of productbeslissingspunten, het documenteren van verantwoordelijkheden van teamleden en het illustreren van een strategie voor procesverbetering.

Meer functies

Procesbeschrijvingen maken met Lucidchart

Lucidchart maakt het eenvoudig om procesbeschrijvingen te maken. Of je nu probeert om een productieproces te verbeteren of om een bedrijfsproces efficiënter te maken, Lucidchart werkt voor iedere industrie.

 • Lucid Features

  Gratis en betalende accounts

  Lucidchart biedt online gratis en premiumaccounts. Er is altijd een Lucidchart-account dat bij je past, of je nu softwareontwikkelaar of bedrijfsprocessen manager bent.

 • Lucid Features

  Tools voor het in kaart brengen van processen

  Met de intuïtieve sleepfunctie is Lucidchart de ideale tool voor gemakkelijk organiseren. Gebruik deze tool voor het in kaart brengen van processen om verspilling uit te lichten, werk te stroomlijnen en begrip op te bouwen binnen je bedrijf.

 • Lucid Features

  Publiceren en samenwerken

  Met Lucidchart kun je de belangrijkste details van ieder proces visueel communiceren. Deel je proceskaart in een PDF-, JPEG- of PNG-bestand, post de kaart op social media of stuur een e-mail naar teamleden voor eenvoudige samenwerking.

 • Lucid Features

  Geïntegreerde procesbouwer

  Lucidchart is volledig geïntegreerd met G Suite, dus je kunt snel inloggen en aan de slag met Google Drive, Docs en Sheets. Onze integraties met Confluence, JIRA en HipChat zorgen voor extra flexibiliteit.

een proceskaart maken
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.