PINGDOM_CANARY_STRING

Procesdocumentatiesoftware

Procesdocumentatie is essentieel voor elke organisatie. Lucidchart maakt het eenvoudig door middel van een probleemloze diagramervaring.

een proceskaart maken

99% van de Fortune 500 vertrouwt op Lucidchart om hun teams te helpen samenwerken.

https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-google-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-bmw-bluesteel.png
https://cdn-cashy-static-assets.lucidchart.com/marketing/pages/chart/customers/asana-cool-grey-70.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-amazon-bluesteel.png
https://cdn-cashy-static-assets.lucidchart.com/marketing/logos/t-mobile-grayscale-logo.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-GE-bluesteel.png

Procesdocumentatietools

Lucidchart maakt snelle maar professionele documentatie van ieder proces mogelijk. Maak proceskaarten of stroomdiagrammen om uw documentatie te ondersteunen met onze intuïtieve interface met sleepfunctie. Ontdek een groot aantal mogelijkheden voor de opmaak van uw diagram en pas het aan zodat het voor iedereen begrijpelijk is.

een proceskaart maken
Stroomdiagram

Online procesdocumentatiesoftware

Compatibiliteit is nooit een probleem met de cloudgebaseerde procesdocumentatiesoftware van Lucidchart. U kunt uw processen vastleggen vanaf iedere computer of mobiel apparaat met ieder besturingssysteem, of dat nu OS X, Linux of pc is.

Meer functies

Tools voor bedrijfsprocesdocumentatie met samenwerkingsmogelijkheden

Het documenteren van uw processen is efficiënter als u in real-time kunt samenwerken met alle betrokkenen. Zorg ervoor dat u geen enkel detail mist door uw document met anderen te delen. Zo kunnen zij een project altijd en overal bewerken, bekijken en van commentaar voorzien.

Meer functies

Publiceren & delen

Procesdocumentatie is bedoeld om te delen. Download uw documenten in verschillende bestandsformaten, waaronder PDF, PNG of JPEG. Deel ze met uw collega's via e-mail of via sociale media.

Meer functies

Procesdocumentatie met Lucidchart

Met Lucidchart documenteert u uw processen zonder gedoe, zodat u zich kunt richten op het verbeteren van uw organisatie.

 • Lucid Features

  Gratis en professionele versies

  Begin met het documenteren van uw processen met een gratis proefperiode van Lucidchart. Upgrade naar een professionele account voor extra functies zoals premium vormbibliotheken. Lucidchart biedt gratis professionele accounts voor alle onderwijzers en studenten.

 • Lucid Features

  Visio import / export

  Met Lucidchart kunt u gemakkelijk Microsoft Visio-bestanden importeren en exporteren zodat u nooit dubbel werk hoeft te doen. Verplaats al uw werk naar één centrale plaats in Lucidchart of exporteer uw Lucidchart-documenten naar Visio.

 • Lucid Features

  Geïntegreerde tool

  Uw processen documenteren is nog gemakkelijker dankzij de integratie van Lucidchart met G Suite. Log in en ga aan de slag met Google Drive, Docs en Sheets. Vergeet ook onze geweldige integraties met Confluence, JIRA en HipChat niet te gebruiken.

 • Lucid Features

  iOS-app

  Met Lucidchart kunt u zelfs onderweg aan uw diagrammen werken. Download de iOS-app van Lucidchart om op elk mobiel apparaat diagrammen te maken. Lucidchart werkt waar u werkt.

een proceskaart maken
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.