• Visio viewer mac

  Visio Viewer Mac

  Lucidchart is een geweldige manier om Visio-bestanden te bekijken op een Mac. U kunt Visio-bestanden bekijken in de alleen-lezen-modus, of u kunt zich aanmelden voor een account en bestanden bewerken in uw browser.

  Probeer het nu
  Schrijf gratis in
 • Mac Visio viewer

  Mac Visio Viewer

  Lucidchart is de beste web-applicatie voor het bekijken van Visio-bestanden op een Mac. Open VSD, VSDX of VDX-bestanden en exporteer zelfs naar Visio.

  Probeer het nu!
  Registreren is gratis!

Probleemloos

Mac-gebruikers zijn gewend aan een uitstekende gebruikerservaring. Lucidchart gaat verder met een geweldig ontwerp en gebruikerservaring met een intuïtief, online, browser-based programma.

Met Lucidchart bent u een paar muisklikken verwijderd van het lezen van uw Visio-bestanden op uw Mac.

Bekijk Visio-bestanden op Mac

Er zijn maar weinig dingen die u niet kunt doen op een Mac, maar Microsoft Visio heeft veel ingenieurs en IT-professionals die willen migreren van een pc naar een Mac gefrustreerd.

Met Lucidchart kunt u veel verschillende Visio-formaten (inclusief stencils) openen.

Geen download nodig

Lucidchart dwingt u nooit om iets te downloaden op uw computer en brengt u naar het programma in een paar muisklikken. Krijg gemakkelijk en snel toegang tot Lucidchart en uw bestanden vanaf elk apparaat.

Updates worden naadloos vrijgegeven, zodat u altijd up-to-date met de nieuwste functies blijft.

Collaboratieve ervaring

Met real-time samenwerking kunt u zien waar en wanneer anderen wijzigen aanbrengen. Zorg dat iedereen op dezelfde pagina is, letterlijk, bij het creëren en bewerken van uw diagrammen en flowcharts.

Lucidchart biedt robuuste besturingselementen om medewerkers als eigenaars, editors of kijkers uit te nodigen.

Klanten Lucidchart