PINGDOM_CANARY_STRING

Mindmap Maken Online

Lucidchart is een visuele werkruimte voor het maken van diagrammen, voor het visualiseren van gegevens en voor samenwerking om meer inzicht te bieden en innovatie te stimuleren. 

Gratis registreren
Bekijk de video
Online mindmaps

Lucidchart maakt mindmaps gemakkelijk

 • Importeren en exporteren

  Importeren en exporteren

  U kunt uw brainstormsessies en overzichten gemakkelijk omzetten in visuele diagrammen met behulp van Lucidchart als mindmapsoftware. Zet uw ideeën met een paar muisklikken online automatisch om in geordende mindmaps terwijl u uw .txt-bestanden importeert of een overzicht opstelt in Lucidchart. Als u klaar bent om uw ideeën te delen, kunt u uw mindmap snel exporteren naar een overzicht of naar verschillende bestandsformaten, waaronder pdf, jpeg en png.

 • Presenteren en delen

  Presenteren en delen

  Stroomlijn de samenwerking met Lucidchart-functies zoals realtime updates, reageren binnen de editor en chatten. Wanneer u klaar bent om uw verzorgd uitziende mindmap naar anderen te sturen, kunt u een url delen of insluiten op een wiki, presentatiemodus gebruiken of uw diagrammen integreren in Google Presentaties, Confluence en Slack. U kunt snel en gemakkelijk gerichte presentaties aanleveren door specifieke delen van uw online mindmap te selecteren om te delen. Besteed minder tijd aan het maken van presentaties en meer tijd aan het delen van uw geweldige ideeën.

 • Gemakkelijk diagrammen maken

  Gemakkelijk diagrammen maken

  Lucidchart geeft prioriteit aan een intuïtieve gebruikerservaring van begin tot eind. Versleep uw eerste vorm en gebruik sneltoetsen om snel een mindmap te maken. U kunt ook gebruikmaken van inklapbare vertakkingen en automatische lay-out om de verschillende niveaus van uw mindmap te ordenen. Al deze 'slimme functies' zorgen ervoor dat u uw mindmap online kunt bouwen zonder uw flow of gedachtegang te onderbreken.

 • Navigeer de mindmapsjabloon

  Navigeer de mindmapsjabloon

  Als u niet weet waar u moet beginnen, kijk dan eens naar onderstaande mindmapsjablonen die u kunt gebruiken om te brainstormen en overzichten te maken. Het is gemakkelijker om met onze mindmapgenerator aan de slag te gaan als u gebruikmaakt van een van onze sjablonen en die aanpast aan het diagram dat u wilt maken. Doe inspiratie op door te bekijken wat anderen met Lucidchart hebben gemaakt om problemen op te lossen, beslissingen te nemen en projecten te beheren.

Zo gebruikt u onze mindmapsoftware

1

Een kernidee aanmaken

De kern staat voor een probleem dat u probeert op te lossen of voor het doel van een project. Sleep een enkelvoudige vorm vanuit de vormbibliotheek voor mindmaps naar uw bord, die centraal blijft staan terwijl uw mindmap uitbreidt en groeit

2

Bovengeschikte vertakkingen toevoegen

Maak vertakkingen met tekst die uw subonderwerpen beschrijven. Sleep een lijn vanaf uw centrale idee en kies een vorm uit de auto-prompt of gebruik de Tab-sneltoets om uw bovengeschikte vertakking aan te maken en te verbinden

3

Ondergeschikte vertakkingen en sleutelwoorden toevoegen

Gebruik de Enter-sneltoets en neem gedetailleerdere informatie op uit elke bovengeschikte vertakking. Gebruik de Z-sneltoets om deze vertakkingen in en uit te vouwen en uw mindmap overzichtelijk en behapbaar te houden.

4

Kleuren of afbeeldingen toevoegen

Met deze toevoegingen kunt u uw ideeën coderen en betekenis geven. Lucidchart helpt u om verschillende gedachteniveaus binnen uw mindmap te organiseren en gebruik te maken van het associatieve vermogen van het brein om het begrip te vergroten.

5

Publiceren en delen

Deel uw mindmap online met uw teamleden, zelfs degenen die Lucidchart niet gebruiken. Genereer URL's om te delen in populaire app-integraties met Lucidchart, sluit uw diagram in een wiki in of exporteer uw diagram en overzichten naar verschillende bestandstypen.

Aan de slag met mindmaps

Veelgestelde vragen over onze mindmapbouwer

Leer onze mindmapsoftware te gebruiken

Mindmaps in Lucidchart

Meer dan 15 miljoen gebruikers in 180 landen

"Lucidchart biedt de mogelijkheid om mindmaps te bouwen en ze te delen met de belangrijkste betrokkenen in een project."

Capterra rating

4,5/5 sterren 650+ recensies

Amazon logo
T-Mobile logo
DocuSign logo
NBC logo
Google logo
Redhat logo

Mindmaps bekijken

Mindmapsjabloon

Ontdek waarom 99% van de Fortune 500-bedrijven hun bedrijf veilig schalen met Lucidchart

Meer informatie
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.