PINGDOM_CANARY_STRING

Mindmap Maken Online

Lucidchart is een visuele werkruimte voor het maken van diagrammen, voor het visualiseren van gegevens en voor samenwerking om meer inzicht te bieden en innovatie te stimuleren. 

Gratis registreren
Bekijk de video
Online mindmaps maken

Met Lucidchart wordt mindmaps maken simpel

 • Importeer en exporteer ideeën naar mindmaps

  Importeer en exporteer ideeën naar mindmaps

  Je kunt je brainstormsessies en overzichten gemakkelijk omzetten in visuele diagrammen met behulp van Lucidchart als mindmap tool. Zet je ideeën met een paar muisklikken online automatisch om in geordende mindmaps terwijl je jouw .txt-bestanden importeert of een overzicht opstelt in Lucidchart. Als je klaar bent om je ideeën te delen, kun jij je mindmap snel exporteren naar een overzicht of naar verschillende bestandsformaten, waaronder pdf, jpeg en png.

 • Presenteer en deel minmaps online

  Presenteer en deel minmaps online

  Stroomlijn de samenwerking met Lucidchart-functies zoals realtime updates, reageren binnen de editor en chatten. Wanneer je klaar bent om je verzorgd uitziende mindmap naar anderen te sturen, kun je een url delen of insluiten op een wiki, presentatiemodus gebruiken of je diagrammen integreren in Google Presentaties, Confluence en Slack. Je kunt snel en gemakkelijk gerichte presentaties aanleveren door specifieke delen van je online mindmap te selecteren om te delen. Besteed minder tijd aan het maken van presentaties en meer tijd aan het delen van je geweldige ideeën.

 • Gemakkelijk diagrammen maken

  Gemakkelijk diagrammen maken

  Lucidchart geeft prioriteit aan een intuïtieve gebruikerservaring van begin tot eind. Versleep je eerste vorm en gebruik sneltoetsen om snel een mindmap te maken. Je kunt ook gebruikmaken van inklapbare vertakkingen en automatische lay-out om de verschillende niveaus van je mindmap te ordenen. Al deze 'slimme functies' zorgen ervoor dat jij jouw mindmap online kunt bouwen zonder je flow of gedachtegang te onderbreken.

 • Navigeer de mindmapsjabloon

  Navigeer de mindmapsjabloon

  Als je niet weet waar je moet beginnen, kijk dan eens naar onderstaande mindmap sjablonen die je kunt gebruiken om te brainstormen en overzichten te maken. Het is gemakkelijker om met onze mindmap tool aan de slag te gaan als je gebruikmaakt van een van onze sjablonen en die aanpast aan het diagram dat je wilt maken. Doe inspiratie op door te bekijken wat anderen met Lucidchart hebben gemaakt om problemen op te lossen, beslissingen te nemen en projecten te beheren.

Zo gebruik je onze mindmap tool

1

Een kernidee aanmaken

De kern staat voor een probleem dat je probeert op te lossen of voor het doel van een project. Sleep een enkelvoudige vorm vanuit de vormbibliotheek voor mindmaps naar je whiteboar. De kern blijft centraal staan terwijl je mindmap uitbreidt en groeit

2

Bovengeschikte vertakkingen toevoegen

Maak vertakkingen met tekst die je subonderwerpen beschrijven. Sleep een lijn vanaf je centrale idee en kies een vorm uit de auto-prompt of gebruik de Tab-sneltoets om je bovengeschikte vertakking aan te maken en te verbinden

3

Ondergeschikte vertakkingen en sleutelwoorden toevoegen

Gebruik de Enter-sneltoets en neem gedetailleerdere informatie op uit elke bovengeschikte vertakking. Gebruik de Z-sneltoets om deze vertakkingen in en uit te vouwen en je mindmap overzichtelijk en behapbaar te houden.

4

Kleuren of afbeeldingen toevoegen

Met deze toevoegingen kun jij je ideeën coderen en betekenis geven. Lucidchart helpt je om verschillende gedachteniveaus binnen je mindmap te organiseren en gebruik te maken van het associatieve vermogen van het brein om het begrip te vergroten.

5

Publiceren en delen

Deel je mindmap online met je teamleden, zelfs degenen die Lucidchart niet gebruiken. Genereer URL's om te delen in populaire app-integraties met Lucidchart, sluit je diagram in een wiki in of exporteer je diagram en overzichten naar verschillende bestandstypen.

Aan de slag met mindmaps

Veelgestelde vragen over onze mindmapbouwer

Leer onze mindmap tool te gebruiken

Mindmaps in Lucidchart

Gebruikt door miljoenen over de hele wereld

"Lucidchart biedt de mogelijkheid om mindmaps te bouwen en ze te delen met de belangrijkste betrokkenen in een project."

Capterra rating

4,5/5 sterren 650+ recensies

Amazon logo
T-Mobile logo
DocuSign logo
NBC logo
Google logo
Redhat logo

Mindmaps bekijken

Mindmap sjabloon

Ontdek waarom 99% van de Fortune 500-bedrijven hun bedrijf veilig schalen met Lucidchart

Meer informatie
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.