Online brainstorm tool

Lucidchart is een visuele werkruimte voor het maken van diagrammen, voor het visualiseren van gegevens en voor samenwerking om meer inzicht te bieden en innovatie te stimuleren.

Een diagram maken
Bekijk de video
Online brainstorm tool

Maak je beste ideeën tot een succes met visuele online brainstorming

 • brainstorm tools

  Breng de beste ideeën tot leven met de juiste brainstorm tools

  Of je nu vergadernotities maakt of een proces met je team doorneemt, je moet over de juiste online brainstorm tools beschikken om je idee van de eerste stappen naar het eindproduct te brengen. Met onze online sticky notes kun je eenvoudig ideeën en inbreng verzamelen, ordenen en delen, zodat jij en je team de beste ideeën eruit kunnen halen. Nadat alle ideeën zijn geformuleerd, besproken en geprioriteerd, kun je in onze brainstorm tool praktische werkpunten en concrete plannen uitwerken voor de implementatiefase.
   

 • online brainstormen

  Gebruik intuïtieve functies en sjablonen om zonder onderbrekingen te brainstormen

  Met Lucidchart kun je online brainstormen en je ideeën razendsnel vastleggen met behulp van intuïtieve functies om zelfs de meest complexe ideeën eenvoudig in kaart te brengen en te visualiseren. Ga snel aan de slag met je ideeën bord door een sjabloon aan te passen of ruwe ideeën uit een spreadsheet in Lucidchart te importeren. Gebruik sneltoetsen om snel nieuwe vormen toe te voegen en gebruik opmaakfuncties om je visuele brainstorm te voorzien van kleurenschema's, stijlen, lettertypen en meer.
   

 • brainstormsessie

  Optimaliseer brainstormsessies door de bijdragen van iedereen in real time te zien

  Haal het maximale uit onze ingebouwde samenwerkingsfuncties voor optimale team brainstorms. Maak brainstorms nog effectiever met Lucidchart, zodat iedereen in hetzelfde document kan werken en updates meteen kan zien. Realtime samenwerkingsfuncties, opmerking in de editor en samenwerking cursors laten meteen zien waar je team aan werkt. Via een brainstormsessie in Lucidchart kan iedereen in het team een bijdrage leveren en de beste ideeën ordenen, of jullie nu in dezelfde ruimte of in verschillende tijdzones werken. Onze online brainstorm tool in de cloud werkt naadloos op elk apparaat, zodat jij en je medewerkers altijd en overal toegang hebben tot gedeelde ideeën.
   

 • brainstorm tools

  Ga verder dan onze brainstorm tools en maak elk diagram voor elk proces

  Als toonaangevende visuele werkruimte helpt Lucidchart teams om ideeën uit te werken tot een succesvolle implementatie met elk type diagram. Na de brainstormsessie kun je aan de slag met procesbeschrijvingen, technische systeemontwerpen, stroomdiagrammen en meer met onze speciale vormbibliotheken en enorme sjabloongalerij. Van het identificeren van knelpunten tot het toewijzen van verantwoordelijkheid voor taken en het invoeren van gestandaardiseerde processen: Lucidchart is de allesomvattende oplossing om teams door elke fase van een project te leiden en iedereen bij elke stap op dezelfde lijn te houden.

 • Presentatiemodus Lucidchart

  Presenteer en deel je ideeën via je favoriete app integraties

  Als je klaar bent, kun jij je werk op verschillende manieren met één klik delen. Maak gebruik van onze krachtige integraties met behulp van eenvoudige uitbreidingen om je visuals in te voegen op populaire platforms zoals G Suite, Microsoft Office, Confluence, Slack en nog veel meer. Presenteer je werk en maak indruk op elk publiek met onze presentatiemodus in de editor om je ideeën en oplossingen precies zo te laten zien zoals jij dat wilt. Dankzij de kracht van visuele logica is Lucidchart het ultieme platform om je publiek snel inzicht te geven in alle processen en ideeën die je wilt overbrengen, en om snel de feedback te ontvangen die je nodig hebt om verder te kunnen.
   

Brainstormen met Lucidchart

 1. Begin met een sjabloon, bestand of leeg canvas

  Je kunt in Lucidchart voor een bestaand sjabloon in onze bibliotheek kiezen, een TXT- of CSV-bestand importeren om automatisch vormen te genereren of je kunt helemaal bij nul beginnen met een leeg canvas.

 2. Voeg vormen toe terwijl je brainstormt over nieuwe ideeën

  Gebruik sneltoetsen om snel vormen voor nieuwe ideeën aan te maken en met elkaar te verbinden. Of sleep symbolen uit de vorm bibliotheek meteen naar het canvas terwijl je ideeën bedenkt.

 3. Orden je gedachten

  Klik en versleep vormen om ideeën opnieuw te rangschikken, voeg containers toe om gerelateerde ideeën bij elkaar te zetten of groepeer vormen en pas opmaakregels toe om thema's in kaart te brengen of verschillen te benadrukken.

 4. Werk samen en deel je brainstorm met anderen

  Deel je brainstorm document met anderen, voeg samen in real time nieuwe ideeën toe en verfijn deze, of presenteer je werk aan stakeholders in een indeling naar keuze om de feedback te ontvangen die je nodig hebt om verder te kunnen.

 5. Maak meer diagrammen om ideeën te verwezenlijken

  Gebruik je voltooide brainstorm whiteboard om te inspireren en andere diagrammen te maken en maak je project of proces van begin tot eind visueel. Ontdek sjablonen, vormbibliotheken en functies om procesbeschrijvingen, project tijdlijnen, dataflow diagrammen, kanban borden en meer te maken.

Een diagram maken

Veelgestelde vragen over onze brainstormsoftware

Lucidchart is een brainstorm tool voor moderne teams met innovatieve ideeën

brainstorm tools

Gebruikt door miljoenen over de hele wereld

„Ik ben laaiend enthousiast over Lucidchart! Ik heb Lucidchart gebruikt om te brainstormen over ideeën, om concepten te delen met teamgenoten en om nieuwe processen in kaart te brengen.”

Capterra rating

4,5/5 sterren 650+ recensies

 • Amazon logo
 • Bridgestone logo
 • Siemens logo
 • NBC logo
 • Google logo
 • PUBG Mobile logo

Door brainstormsjablonen bladeren

Sjabloon voor Brainwriting

Sjabloon voor Brainwriting

Ontdek waarom 99% van de Fortune 500-bedrijven hun bedrijf veilig schalen met Lucidchart

Meer informatie

Aan de slag

 • Prijzen
 • Individueel
 • Team
 • Enterprise
 • Contact met sales
PrivacyJuridischCookies
 • linkedin
 • twitter
 • instagram
 • facebook
 • youtube
 • glassdoor

© 2023 Lucid Software Inc.